|
|
|
Autor |
Mesaj |
GTR69 Pasionat
Data înscrierii: 24/Noi/2016 Mesaje: 73
|
Trimis: Mar Noi 29, 2016 10:45 pm Titlul subiectului: Cine ma ajuta si pe mine cu niste informatii ? |
|
|
Salutare,intentionez ca anul viitor ce vine sa imi pun pe masina un sistem audio cat de cat decent.
Intrebari inainte sa ma apuc pe treaba.!
1 Am motor 1.4 pe masina si alternator bosch de 85 amp,stiu ca este prea mic pentru ce vreau eu sa pun (2 amplificatoare,1 pentru subwoofer de o putere maxim 2x250 in sarcina de 2 ohm,cred ca o sa merg pe CLASA D , pentru doua difuzoare cu o putere nu mai mare de 250 -300w, + un amplificator pentru difuzoarele din fata 4x 100 pe sarcina de 4 ohm ,m-am gandit la seria spl competition de la ground zero+ tweetere ground zero ) deci un total de 1000 w pe amplificatoare ,binenteles nu o sa fie folosite la capacitate maxima pentru mult timp
Cam ce putere ar trebui sa-mi aiba alternatorul sa imi asigure curentul pentru amplificatoare si consumatorii masini?
2 Cum sta treaba cu alternatoarele? se potrivesc de pe alte masini? sau necesita alte adaptarii (sunt pe langa de aia intreb )
3 Din ce am citit pe "GOGALA ASTA " nu ar fi recomandat sa pun alternator mare pe motor asa mic ....
Binenteles cabluri de 50 mm de la baterie pana in bloc distribuitor de unde o sa alimentez amplifiurile |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Noi 30, 2016 9:26 am Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand trebuie sa faci big3. Ce baterie ai? Ar fi ok o a2a Ăźn portbagaj. Alternatorul este ok, cat de cat. Posibil sa se poatĂŁ schimba cu altul plug and play in funcție de mașinĂŁ. DacĂŁ nu, poți face o adaptare cu fontĂŁ.
Un alternator mare pe motor mic poate Ăźnsemna scĂŁderea turațiilor Ăźn sarcina. Spre exemplu eu am alternator stock de 98a pe logan și-mi cam "obosește" motorul la ralanti cĂąnd muzica este la maxim. Am 2x300w pe difuzoarele fațĂŁ (amp 4ch folosit in punte pt. medii/Ăźnalte) și 1.5kw pt. bass dar in mers nu sunt probleme. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
Sus |
|
 |
GTR69 Pasionat
|
Trimis: Mie Noi 30, 2016 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Baterie o sa pun una de 80-90 amperi,m-am gandit si eu la 2 dar din lipsa de spatiu am zis ca nu o sa pun doua,Big 3 ceva normal ca o sa fie |
|
Sus |
|
 |
GTR69 Pasionat
|
Trimis: Mie Noi 30, 2016 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
VanIIa a scris: | In primul rand trebuie sa faci big3. Ce baterie ai? Ar fi ok o a2a Ăźn portbagaj. Alternatorul este ok, cat de cat. Posibil sa se poatĂŁ schimba cu altul plug and play in funcție de mașinĂŁ. DacĂŁ nu, poți face o adaptare cu fontĂŁ.
Un alternator mare pe motor mic poate Ăźnsemna scĂŁderea turațiilor Ăźn sarcina. Spre exemplu eu am alternator stock de 98a pe logan și-mi cam "obosește" motorul la ralanti cĂąnd muzica este la maxim. Am 2x300w pe difuzoarele fațĂŁ (amp 4ch folosit in punte pt. medii/Ăźnalte) și 1.5kw pt. bass dar in mers nu sunt probleme. |
|
|
Sus |
|
 |
GTR69 Pasionat
|
Trimis: Mie Noi 30, 2016 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
La alternatorul asta pe un kicker z200.2 200 w cam palpaie farurile |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|