| |
| Autor |
Mesaj |
3xxxx Pasionat
Data înscrierii: 07/Aug/2010 Mesaje: 64
|
|
| Sus |
|
 |
light_man Pasionat
Data înscrierii: 12/Mai/2009 Mesaje: 151
|
Trimis: Sâm Dec 18, 2010 11:21 am Titlul subiectului: |
|
|
hai sa luam altfel ca vad ca buget este destul pt ceva dencent.
trebuie sa ai in vedere inca cateva lucruri, si anume ca pe langa amp si sub iti trebuie si un kit de cabluri amp. apoi ce vrei tu de la subul ala, sa bubuie numa, calitate, etc....
trei chestii apoi: pe ce masina vrei sa pui subul si cat din portbagaj vrei sa il ocupi cu el, pt ca ar fi posibilitatea de a-ti lua un difuzor bun si de a-i face o incinta custom, care in cea mai mare parte din cazuri va suna mai bine ca cele in care vine majoritatea suburile date de tine ca exemplu. sunt destui mesteri pe forum care te pot ajuta cu o incinta buna. si numero tres: vezi sectorul bursa al forumului, ai multe sanse sa gasesti acolo ceea ce cauti. |
|
| Sus |
|
 |
3xxxx Pasionat
|
Trimis: Sâm Dec 18, 2010 10:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci as vrea ca sub doar sa bubuie nu calitate si nu stiu ce ;
apoi al 2 lea lucru il pun intru-un golf 4 ; si nu conteaza cat ocupa poate ocupa tot portbagajul si cel mai important as vrea ceva nou nu prosti vechi uzate si nu stiu ce ... si cablurile nu sunt o problema ca multe pack au cabluri incluse si ...(se gasesc peste tot )
-si app nu doar exemplele date de mn ar mai fi si altele daca imi ziceti voi ceva mai bun .
Si cel mai important nu miati zis care din exemple e mai bun ... sau sunt alte variante mai bune ... |
|
| Sus |
|
 |
3xxxx Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Blue974 Priceput

Data înscrierii: 31/Dec/2009 Mesaje: 221 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 8:44 am Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea lasa tuburile in pace.... (am avut si eu experienta cu ele) .. din ce i mentionat mai sus cel mai bun e MB Quart-ul insa la pretul ala gasesti ceva SH si mai bun si pe deasupra iti mai ramane ceva si pentru insonorizare... asta daca vrei sa te incadrezi in acel buget.. _________________ Hifonics sis.BX6.2Ci,sis. ZXi6.2CMk2, sub ZS12 SQ, amp.ZXi6404 & ZX4000,HU Alpine117RI |
|
| Sus |
|
 |
light_man Pasionat
Data înscrierii: 12/Mai/2009 Mesaje: 151
|
|
| Sus |
|
 |
ionut01
Data înscrierii: 29/Mar/2009 Mesaje: 35 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 12:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
alege linistit kicker:) eu am un l7 .12 si sunt foarte foarte multumit de el  _________________ Alpine Cde-111RM, , Kicker L7 Solo Baric ,Kicker ZX 750.1 @ Skoda Fabia 1.2 12 V |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
|
| Sus |
|
 |
3xxxx Pasionat
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 3:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Blue974 a scris: | | parerea mea lasa tuburile in pace.... (am avut si eu experienta cu ele) .. din ce i mentionat mai sus cel mai bun e MB Quart-ul insa la pretul ala gasesti ceva SH si mai bun si pe deasupra iti mai ramane ceva si pentru insonorizare... asta daca vrei sa te incadrezi in acel buget.. |
-dar ce are tub-ul ???mia trecut prin minte sa iau tub (pt.ca am auzit unul jbl si mi sa parut ok ; nu se aude inafara dar, in masina suna destul de tare )
-deci care ar fi partea nasoala cu ele ???? |
|
| Sus |
|
 |
3xxxx Pasionat
|
Trimis: Lun Dec 20, 2010 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| se pare ca nu ma ajuta nimeni ... |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Dec 20, 2010 8:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
lasa cilindri ... ca nu sunt decat 'sursa de galagie'
din punctul meu de vedere ... pune mana si cumpara-ti un sub
si fa-i o incinta custom ... ca o sa fii mai multumit decat orice alta incinta de fabrica
nu am citit atent posturile tale ...
te intreb altceva ... e pregatita masina sa primeasca 'putere' ? _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar Dec 21, 2010 2:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu ti-am dat o mana de ajutor dar nu vrei sa asculti.Altceva nou,bunicel,in bugetul asta n-o sa gasesti.Tuburile le cumperi,arunci banii pe fereastra,o sa fii multumit o luna,2 luni asta doar ptr faptul ca n-ai avut sub in masina pana acum,dupa aia o sa vrei mai mult,o sa incerci sa-l vinzi si o sa vezi ca o sa stai cu el la bursa luni intregi si no sa-l ia nimeni nici la un sfert de pret.La fel si cu un amplificator slabut.Ia ceva acceptabil din prima sa nu fii nevoit sa schimbi,o sa pierzi multi bani.
Sfatul meu,daca ai specificat in primul post 15-16 milioane,ramai la suma aia daca vrei ceva sa te multumeasca.Daca nu ai banii acum mai asteapta si vei fi multumit |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mar Dec 21, 2010 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
| 3xxxx a scris: | | se pare ca nu ma ajuta nimeni ... |
Sunt 3-4 persoane care deja ti-au dat un sfat. Acum depinde de tine daca ii asculti...
| leone a scris: | | Tuburile le cumperi,arunci banii pe fereastra,o sa fii multumit o luna,2 luni asta doar ptr faptul ca n-ai avut sub in masina pana acum,dupa aia o sa vrei mai mult.Ia ceva acceptabil din prima sa nu fii nevoit sa schimbi,o sa pierzi multi bani. |
In legatura cu tuburile are 100% dreptate, nu te complica cu ele decat daca vrei sa-ti "duduie" ceva in masina dar fara sa aiba nimic de-a face cu muzica...
Acum tu decizi singur.
Toate cele bune! |
|
| Sus |
|
 |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|