Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

cine ma poate ajuta...
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
deliric2007
Pasionat

Data înscrierii: 27/Ian/2007

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 8:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bun acum intreb si eu DOAR pe cei in masura:
ce ma sfatuiti sa cumpar ca sa se potriveasca mai bine cu statia care scoate 500w in 4ohmi si 800w in 2ohmi, un sw care skoate 750w in 2 ohmi http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR-1522D/ , sau asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR-1542D/ care e la fel 750w in 4ohmi? intrebare.........
si inca una daca stiti unde sa fac o incinta de vro 90de litri pentru el si in cati bani...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 9:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR-1542D/
asta va avea impedanta buna pentru amplificator

ai grija ca acel kit de cabluri nu mi se pare suficient
ampliful consuma mai putin decat unul clasa AB dar nu mi se pare suficient plus ca ar trebui si un condensator cam de 1 F

ce sigurante are amplificatorul

cutie poti sa te duci la o tamplarie si vorbesti cu mesteru ce si cum si poate rezolvi daca nu baieti de la be loud stiu ca fac si ei

MULT SUCCES
imi place amplifu
Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 9:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deliric2007 a scris:
bun acum intreb si eu DOAR pe cei in masura:
ce ma sfatuiti sa cumpar ca sa se potriveasca mai bine cu statia care scoate 500w in 4ohmi si 800w in 2ohmi, un sw care skoate 750w in 2 ohmi http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR-1522D/ , sau asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR-1542D/ care e la fel 750w in 4ohmi? intrebare.........
si inca una daca stiti unde sa fac o incinta de vro 90de litri pentru el si in cati bani...

Pai SWR-1522D are 2 bobine de 2 ohmi deci rezulta o impedanta de 1 sau 4 ohmi de unde iti dai seama ca nu e prea potrivit pentru amplificatorul tau.

Dar SWR-1542D are 2 bobine de 4 ohmi care se pot lega in paralel pentru a rezulta o impedanta de 2 ohmi, impedanta la care amplificatorul tau debiteaza maximul puterii adica 800W.

In concluzie SWR-1542D e alegerea.
Sus
deliric2007
Pasionat

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1 in legatura cu cablurile nu stiu ce sa zic astea mi'au fost recomandate
2 condensator am de 1F am scris in primu post parca
3 statia are 3 sigurante de 25A, una pentru intrarea de curent de la baterie si 2 pe iesirea de sw...
Sus
deliric2007
Pasionat

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc purebhp un raspuns profesionist din partea ta...
Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 3:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deliric2007 a scris:
multumesc purebhp un raspuns profesionist din partea ta...

Cu multa placere. Wink

In legatura cu cablurile ii dau dreptate lui dgdgaby : sunt putin cam subtiri pentru acel amplificator. Daca are 3 sigurante de 25A rezulta un consum maxim de 75A si judecand dupa tabelul pe care l-am atasat i-ar cam trebui un traseu de 35mm2.

Daca ai cumparat deja cablurile poate reusesti sa le schimbi (amplificatorul va functiona si asa dar vei avea caderi de tensiune pe traseu, vei observa pe voltmetrul condensatorului - cand consumul amplificatorului creste, adica portiuni cu bass puternic, tensiunea la bornele lui, implicit la bornele amplificatorului, va scadea).

Bafta

awg-cabluri.jpg
 Description:
 Filesize:  268.11 KB
 Viewed:  263 Time(s)

awg-cabluri.jpg

Sus
deliric2007
Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 7:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa vad ce pot face...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum