Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

"CINE STIE castiga (RASPUNDE)." -> NO NAME?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Gaby

Data înscrierii: 06/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 5:09 pm    Titlul subiectului: "CINE STIE castiga (RASPUNDE)." -> NO NAME? Răspunde cu citat (quote)

Salut.
Cu ocazia achizitionarii, efectiv intamplatoare, a unui subwoofer (pret 1 milion - la dat cineva in contul unei datorii unuia si ala ... mie), as dori, daca e cu putinta, sa-mi "dibuiti" ce natie e "scula" asta deoarece nu are nimic, dar nimic, scris pe ea. Nici pe bobina nu se observa nimic.
Are membrana de 30 cm si e din polipropilena (parca), iar tunul ala e lung de vreo juma' de metru. Dupa ce am vazut sculele de pe site asta mi se pare o "bomba" mochetata, si atat.
Poate dupa cum arata, il stie cineva, ii cunoaste puterea, etc. Asta daca mai are o urma de "nume" in componenta lui.

In curand imi vine o statie de vreo 1200w (Power total 1200 Watt real music power, RMS power 4x150w, Power of the single chanels 4x300 Watt, Bridge mode 2/3/4 channel, etc) cu un ecran (15cm) de plasma (joc de ala cu fulgere, in ritmul muzicii sau dupa cum vrea ea).

Ma intreb daca rezista toata nebunia asta. Sa nu pajesc ceva.
Nu, nu vreau sa dizloc masina (se pare ca nici nu am cu ce, nu ?), ci doar sa dau o tenta muzicii. Am trecut de etapa aia. Wink
A, chiar, cum ati prins voi asa ceva prin portbagaj? Ca doar nu o sa-l prind cu sfoara sa nu fuga pe acolo. Dati-mi si mie o idee.

Merci mult de ajutor.
Cred ca sunteti cei mai avizati. Nu am in alta parte de unde sa aflu.

XXL Evidence - V64.jpg
 Description:
 Filesize:  27.05 KB
 Viewed:  372 Time(s)

XXL Evidence - V64.jpg

Subwoofer (4).jpg
 Description:
 Filesize:  83.76 KB
 Viewed:  336 Time(s)

Subwoofer (4).jpg

Subwoofer (5).jpg
 Description:
 Filesize:  132.45 KB
 Viewed:  369 Time(s)

Subwoofer (5).jpg

Subwoofer (3).jpg
 Description:
 Filesize:  128.13 KB
 Viewed:  371 Time(s)

Subwoofer (3).jpg

Ultima modificare efectuată de către Gaby la Dum Noi 12, 2006 9:43 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 5:39 pm    Titlul subiectului: Re: "CINE STIE castiga (RASPUNDE)." -> NO NAME? Răspunde cu citat (quote)

din ce zici tu, statia are 4*150W rms, deci o punte pe la 400 (mai exact 2 punti). wooferul e o enigma...nu-l recunosc. dupa gramada de detalii lasate de producator, sunt sanse mari sa fie o chinezarie. fa asa...pune-l pe un singur canal, gainul la minim, HU la maxim. daca nu face poc instantaneu, mareste gainul incet pana incepe sa distorsioneze. daca ajungi aproape de maxim si nu distorsioneaza, inseamna ca baiatul are mai mult de 150W si-l bagi in punte. dar zau de cred eu ca vei ajunge acolo. inainte de test, masoara-i ptr orice eventualitate impedanta cu un multimetru.
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 11:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

s-ar putea sa fie un unguresc ATTO facut undeva prin asia.... ala sigur nu cred ca are peste 150w.....oricum cel mai bine e sa urmezi sfatul lui asus Smile
in_zale

Data înscrierii: 26/Iul/2006
Locație: 192.168.0.1

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 4:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

diful din sub, mi se pare ca seamana a SAL(membrana din poilpropilena albastra si cu niste striatii pe conul difului). Eu am un asemenea dif de 20cm care il tin de pomana in casa, ca ii varza(50WRMS), deci ala nu are cum sa aiba mai mult de 150W. La fel zic si eu, urmeaza sfatul lui Asus!
Sus
Gaby

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Saru' mana boierilor.
Multam' fain pentru detalii.
Bine, eu deja sunt bagat in cea mai densa ceata, dar e bine ca am ce sa-i zic unuia care cat de cat le mai cunoaste (sunt denumiri si prescurtari care le vad acum pentru prima data, sau poate acum le vad si trebuiesc sa ma intereseze in mod direct). O parere in plus conteaza. Ma gandeam sa-l duc, pentru masuratori, la un atelier de raparatii TV in care lucreaza un inginer. Cica le are, cat de cat, cu treburi din astea.

Membrana nu e albastra, e neagra, cu ceva striatii. Conul e super-neted, ca sa zic asa. Doar cauciucul de pe marginea membranei (stiu ca poarta o denumire, dar ...) e albastru.

Ei , fratilor, parca ma vad ca o sa caut sa-mi cumpar un subwoofer. Pentru statie. Smile
Atunci sa ma vezi cu tot felul de denumiri si cifre. Am vazut cum sta treaba pe forum.

Discutia ramane deschisa.
Nu se stie niciodata cum intra cineva si dupa ce vede pozele sa zica :"pai stiu ce e ..."
De fapt, sunt convins ca mai sunt faze asemanatoare.
Pot si altii sa-si posteze "anonimele" si poate se indentifica.

Inca o data, multumesc mult pentru amabilitate si promptitudine.
Bafta multa si ... timpane rezistente. Smile
Sus
gusteru29

Data înscrierii: 28/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 5:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut, din cate observ pare o fi un dif DEBEISI sau ceva de genu, am avut su eu unu care semana identic cu ala numa ca cauciucul asa cum ii zici tu era roz sper portocaliu asa.Probabil sa fie SAL ca si ei au ceva de genu ala uiteaici http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/SAL/Difuzoare_SAL_coaxiale/BC_2-46/ folosesc acealesi culori Very Happy .Oricum parerile sunt impartite atata timp cat nu scrie nimic pe el care sa ne dea vreun indiciu.

150W cred ca scoti din el Smile
Bafta!
Sus
Gaby

MesajTrimis: Joi Noi 09, 2006 9:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eheheiii, daca are 150 sunt super multumit.
Sper sa duca si ciudatenia aia de statie, pe care, recunosc, ca am luat-o pentru plasma aia.
Nu trageti in pianist. Asta e. Mai sunt si de astia de-al de mine. Bine, dar nici nu sunt pretentios la capitolul asta si, deci, nu se merita o investitie prea mare. Dar, ... daca ma musca microbul ?

Merci.

Bafta si tie.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum