| |
| Autor |
Mesaj |
remus83 Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 335 Locație: Timisoara
|
|
| Sus |
|
 |
^^IoNuTz1^^ Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 292 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Sep 14, 2008 12:36 am Titlul subiectului: |
|
|
HMMM Nice da oare tine la bass ?? )) sau nu o sa se mai invarta )) nu stiu unde se gaseste ii fain are si leduri  _________________ Alpine CDE-102Ri,Lighting Audio2000W rms 2 SPL DYNAMICS XTR-300D4,Hollywood spv 100, toate in camera |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Dum Sep 14, 2008 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
uite ceva asemanator, la vanzare pe bazar, vorbeste cu nemilosu' poate gasiti si ce vrei tu
http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=67111 _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
remus83 Priceput

|
Trimis: Dum Sep 14, 2008 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
am gasit pe eBay,dar nu cred ca are rost pentru ca ,costa mult transportul.Poate o sa mi-l aduca cineva cu tot cu statie dar inca nu ii sigur daca imi va aduce  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Sep 14, 2008 2:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate vad acel spinner este actionat separat, nu tine de bass, e pur si simplu un motoras care invarte spitele intr-un ritm constant. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
latea Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008 Mesaje: 165 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Sep 14, 2008 3:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bling,bling cu banii care ii dai pe " spinnere" faci un update la subwoofer... _________________ Sunt pirat si am toate motivele!!! |
|
| Sus |
|
 |
remus83 Priceput

|
Trimis: Dum Sep 14, 2008 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| latea a scris: | | Bling,bling cu banii care ii dai pe " spinnere" faci un update la subwoofer... |
pai daca ar fi sa dau comanda si sa il aduca de acol,da ai dreptate,dar daca mi-l aduce o cunostinta la pretul de acol iti zic eu ca merita,pt ca ii mai ieftin decat un neon la noi sa sper ca mi-l aduce
@andry: da este dupa un motoras.
dar este interesant avand mai multe culori si 2 ''lasere rosi'' ce bat in grila aia nechelata cel putin mie imi place  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|