| |
| Autor |
Mesaj |
mytzam
Data înscrierii: 23/Aug/2013 Mesaje: 10
|
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
mytzam
|
Trimis: Vin Aug 23, 2013 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Hi-Low nu ia din calitatea sunetului ? cu tweeterele ce o sa fac? ca vad ca nu vin direct pe difuzoare:| nu exista alta solutie in afara de cea cu hi-low? nu imi place ideea. |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
mytzam
|
Trimis: Vin Aug 23, 2013 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cablul e ok? mai trebuie adaugat ceva? ca o sa dau comanda cat de repede pot. mam hotarat. poti sa imi faci o lista pe care sa dau comanda? |
|
| Sus |
|
 |
mytzam
|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Aug 23, 2013 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cablul e ok .
Mai am o curiozitate .... Amplificatorul pe care il ai e pe 4 canale ... tu o sa folosesti doar doua pentru subwoofer ... nu vrei sa amplifici si boxele ? |
|
| Sus |
|
 |
mytzam
|
Trimis: Vin Aug 23, 2013 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu stiam daca se poate asta. am vrut sa intreb dar nu am vrut sa zic vreo prostie:D ar fii super sa mearga. deci subul nu il pun in bridge nu? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Aug 23, 2013 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
amplificatorul ZX 4000 are 4 canale. 2 le pui in punte pentru subwoofer si o sa mai ai doua canale libere. Pe canalele astea poti sa legi doua difuzoare (preferabil alea pe fata).
Daca mergi pe boxe amplificate iti propun sa montezi pe fata modelul asta :
- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/In_Phase/XT6C_MKII/
Pe spate poti sa ramani tot pe alea de la Hertz.
O sa mai ai nevoie de inca un adaptor de nivel. Cu unul o sa iei semnal de pe iesirile de spate pentru subwoofer si cu celalalt o sa iei semnal de pe iesirile fata pentru boxele fata. La asta se mai adauga inca un cablu RCA de 5m (unul e in kit). |
|
| Sus |
|
 |
mytzam
|
Trimis: Sâm Aug 24, 2013 12:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| Cred ca o sa raman fara amplificare. o amplificare necesita izolarea usilor, costuri in plus, greutate complicare... Am gasit o firma in sibiu care face instalare de componente audio si au niste scoruri de ramai masca. probabil raman pe hertz fara amplificare. e o tentatie cu amplificarea dar cred ca ma prea afund in detalii... |
|
| Sus |
|
 |
mytzam
|
Trimis: Lun Aug 26, 2013 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cum nu am mai primit nici un raspuns am dat comanda la componentele initiale cu exceptia Dieci DCX 165.3 schimbate cu Dieci DCX 170.3 care erau pe stock. Pe vineri sper sa mi le pun sus si sa revin cu pareri. Merci de ajutor. |
|
| Sus |
|
 |
mytzam
|
Trimis: Mie Aug 28, 2013 12:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Au venit difuzoarele. Le-am montat deocamdata doar pe spate si nu pot zice ca sunt multumit:D. sa vedem ca azi le pun si pe alea din fata sistem. Am insa o intrebare difuzoarele au venit cu o "cutiuta", un filtru cred ca este. trebuie si ala montat? boxele de pe fata la mine sunt tot sistem si tweeterele sunt pe bord montate. e cam compliucat sa ajung cu firul la tweetere si ma gandeam ca sa nu aibe deja ceva filtru din moment ce sunt separate. Astept o parere ceva. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Aug 30, 2013 9:32 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sfatul meu este sa mergi la un service specializat sa le montezi. Pentru a obtine un sunet bun si corect trebuie montat si acel filtru. |
|
| Sus |
|
 |
|