|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
prafuit
Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Aug 08, 2006 11:42 am Titlul subiectului: Clarion BD269RMP |
|
|
Am un citroen C3 cu radioCD de la mama lui care nu imi citeste mp3, daca imi cumpar modelul din subiectul topicului pot sa mai folosesc comenzile de pe volan?
Daca nu, exista vreo magazie de cd-uri ceva care sa citeasca mp3-uri si pe care sa o pot monta pe masina?
Multumesc anticipat de raspunsuri! |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mie Aug 09, 2006 7:13 am Titlul subiectului: |
|
|
| Din pacate pentru Clarion momentan nu exista interfata de volan pe stoc. Cred ca exista pentru Pioneer, Sony, Blaupunkt si VDO, dar trebuie sa verific. O sa ma interesez si te anunt. Dar, ca idee, sa te astepti la un pret semi-daramator pentru interfata - pretul recomandat de importatori se invarte intre 70 si 100Eur in functie de tipul masinii! |
|
| Sus |
|
 |
prafuit
Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Aug 16, 2006 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Si in legatura cu magazia? |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 4:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| Magazie compatibila cu aparatul de fabrica de pe C3 vei gasi doar la dealerii Citroen. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|