|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
What RZA
Data înscrierii: 20/Noi/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 11:30 pm Titlul subiectului: Clarion DB258R |
|
|
salut!
Am o mare dilema:
Am primit de curand un Clarion DB258R din Germania , nou nout . Am dat pe el 100 EUR . Doar ca am observat ca nu citeste si MP3 uri.
Stie cineva ceva despre modelul asta , este bun , pretul este prea mare ?
Orice .....
La pretul asta se putea lua altceva mai bun?  |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 8:29 am Titlul subiectului: |
|
|
intr-adevar nu citeste mp3-uri, dar pot sa pariez ca suna bine...
puteai sa iti cumperi ceva de gen pioneer sau sony...astea stiau si mp3 ; |
|
| Sus |
|
 |
What RZA
Data înscrierii: 20/Noi/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| o&g a scris: | intr-adevar nu citeste mp3-uri, dar pot sa pariez ca suna bine...
puteai sa iti cumperi ceva de gen pioneer sau sony...astea stiau si mp3 ; |
Intr-adevar sunetul este impecabil , si nici nu ma laud cu niste boxe extra performante.... pacat de suportul pentru MP3-uri !
In Romania se gaseste asa ceva ? La ce pret ? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 1:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se gasea si la noi anul trecut, e un model din gama 2005 (cred ca mai exista prin Cora ca ei tin multe aparate vechi pe raft).
Parerea mea e ca ai dat cam mult pe el, atat costa si pe la noi sau poate mai putin.
Noi de exemplu vindeam anul trecut 358, modelul imediat urmator care are si MP3 pe la 120 de euro. Si acum, cel mai ieftin HU Clarion, 269, costa 430 RON adica 120 de euro. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|