| |
| Autor |
Mesaj |
ianku_valy
Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Dec 10, 2006 5:18 pm Titlul subiectului: Clarion DB346Mp -nu imi scrie numele melodiei si posturile |
|
|
Mi-am luat si eu un clarion modelul db346mp ...la noi nu prea se gaseste...si am o mik problema...nu imi aprare numele melodiei, numele folderului si numele posturilor radio...chestia asta e din setari?
sau am legat eu gresit firele??desi nu mai am ce fire sa leg:D...specific am un logan...
PLSSSSSS HELP ME!!!!!Daca stiti despre ce e vb si puteti sa ma ajutati VA ROG SA O FACETI ...MULTUMESC ANTICIPAT |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Dec 10, 2006 5:39 pm Titlul subiectului: Re: Clarion DB346Mp -nu imi scrie numele melodiei si posturi |
|
|
| functia se numeste ID3 tag. daca nu are in specificatii functia asta, atunci nu recunoaste titlurile. |
|
| Sus |
|
 |
ianku_valy
|
Trimis: Dum Dec 10, 2006 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mah eu vad k are functia...acum pana mea... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Dec 10, 2006 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| trebuie sa ai vre-un buton care schimba informatiile afisate. cauta in instructiuni. ai incercat mai multe compresii sau Cd-uri din aceeasi sursa? |
|
| Sus |
|
 |
ianku_valy
|
Trimis: Dum Dec 10, 2006 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asta cik are screen saver...o fii activat si eu nu stiu:D....o sa scot screen saveru sa vad daca merge si asa;) |
|
| Sus |
|
 |
|