|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Strafe
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 1 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Aug 29, 2006 9:18 am Titlul subiectului: Clarion DRB3675RB |
|
|
Ce parere aveti despre CD Playerul acesta ?
Stiu ca citeste doar CDuri audio dar am ocazia sa-l iau la un pret bunicel si eu zic ca se merita (fac economie pt. muzica in plus sistemul care il asteapta acum pe Tico e un LG amarat, ala doar temporar).
O sa-mi iau in curand un Tico si partea de sunet o vreau de la voi.
Prea multi bani nu am pt. sunet, banii la inceput vor fii bagati in masina sa o aduc pe linia de plutire... dar eu m-am gandit la urmatoarele:
Fata - am citit topicul (ma rog, primele pagini) si am inteles ca pe fata la Tico mai mult de 10 cm nu prea ar incapea... si cum nu am chef sa tai din usa/sa nu se inchida geamul complet/sa stric macaraua/etc, ma gandeam la Blaupunkt GTx 102.
Spate - Aici cred ca la fel se sta prost cu locul, si cum mie nu-mi place sa decupez din masina (prea mult), ma gandeam la astea Blaupunkt GTx 462. Sau daca nu sunt probleme asa mari ar merge si GTx 693, de ce nu ?
Intr-un final ma gandeam la un GTA 275 si apoi un woofer. Dar astea intra mai tarziu in calcul.
Masina "e pe vine", mai am de strans niste banuti, nu prea multi  |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 4:34 am Titlul subiectului: |
|
|
| Variantele la care te-ai gandit pentru boxe, amp si woofer sunt OK si ti le recomandam cu caldura, cum de altfel este si player-ul pe care l-ai gasit. Sfatul meu este ca, daca e o sursa sigura si stii cat de cat istoricul aparatului, sa nu eziti. Aparatul te va impresiona in mod foarte placut. CREDE-MA! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|