| |
| Autor |
Mesaj |
cristian
Data înscrierii: 21/Apr/2007 Mesaje: 8 Locație: Suceava
|
Trimis: Sâm Apr 21, 2007 11:32 pm Titlul subiectului: CLARION DXZ 778RUSB versus PIONEER DEH P 6900IB sau DEH P55B |
|
|
Ma aflu intr-o dilema. Am un Audi A4 iar magazia CD din sistemul Audi Chorus imi creazA PROBLEME. Nu gasesc sa o inlocuiesc, (un pret rezonabil ) as prefera magazia deoarece imi apare si afisajul din calculator. Insa ma vad nevoit sa iau altceva (MP3) deoarece casetofonul este uzat moral si tehnic!
Ce considerati a fii o alegere mai buna, CLARION DXZ778RUSB versus PIONEER DEH-P 6900 IB sau DEH P55BT. Sau poate altceva dar nu mai mult de 300-400 euro! multumesc |
|
| Sus |
|
 |
monk Priceput
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 218
|
Trimis: Dum Apr 22, 2007 1:14 am Titlul subiectului: |
|
|
eu iti recomand clarionul pentru ca il am si pe zi ce trece sunt din ce in ce mai multumit de el.
p55bt l-am auzit si nu mi se pare ceva iesit din comun inafara faptului ca are BT...
6900 nu ma pot pronunta pt ca nu il stiu .... |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Apr 22, 2007 9:55 am Titlul subiectului: |
|
|
daca astepti o saptamana iti pot spune eu detalii despre 7900UB, urmatorul dupa 6900. desi nu am auzit clarionul si nici 6900 dupa hartie 778-ul e cu mult peste 6900 si 7900, avnd DSP, Time Alignment, 6 V preout si fara suparare Monk, dupa parerea mea, e "urat".
7900 are in plus fata de 6900 fata motorizata si USB, in rest sunt aceleasi. USB-ul de la Pioneer e cu mult peste cel al altor firme... citeste pana la 250 Gb  |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Dum Apr 22, 2007 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
e "urat" clarionul???? de ce nu mi-l da mie cineva moka?  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
|
Trimis: Dum Apr 22, 2007 10:22 am Titlul subiectului: |
|
|
asta e parerea mea... dar in banii aceia Clarion 778 e cel mai bun.
si despre Pioneer 55BT nici n-are rost sa vb, e un 5800 cu bluetooth.
monk, care-i treaba cu search-ul la clarion? nu mi-am dat seama din pozele de pe net. am vazut ca sunt doua butoane in staga si dreapta display-ului, dar cum functioneaza? |
|
| Sus |
|
 |
monk Priceput
|
Trimis: Dum Apr 22, 2007 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
@turcuman
designu e o chestie de gust. nici mie nu mi-a placut la inceput, dar dupa 2 zile am ajuns sa imi placa. (eu initial comandasem un p88, dar in ziua cand a fost sa intalez nu mai erau pe stock)
ideea e ca cei de la clarion au facut o noua "nebunie" si se misca displayul cu totul. practic "butoanele" alea sunt doar niste margini sa poti muta displayul in stanga si in dreapta. e foarte tare ideea.
si chiar te invit sa il vezi sa vezi ca e MULT mai urat in poze. toti cei care l-au vazut asa au spus. |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
|
Trimis: Dum Apr 22, 2007 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
am si spus ca e parerea mea.... te cred ca arata mai bine in realitate. Pioneer 30 MP care dupa multi e "urat" mie imi place.
n-am inteles cum functioneaza search-ul . cum cauti melodia daca practic muti display-ul (asta-i ciudat)? is tare curios...
inca o chestie care-mi displace la Clarion e aglomeratia de butoane....
oricum, e super aparatul tau!! |
|
| Sus |
|
 |
monk Priceput
|
Trimis: Dum Apr 22, 2007 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa stii ca exact acelasi lucru am spus si eu la inceput pt ca relativ mi l-am bagat singur pe gat. dar nu regret deloc.
gandeste-te asa:
fiecare buton are o functie. nu mai bine asa decat un meniu alambicat in care te pierzi de fiecare data ? aici fiecare e cu treaba lui.
cat despre faza cu searchu se misca toata partea playerului care contine displayul stanga-dreapta.... ca pe o shina.
e ca la majoritatea playerelor care au NEXT |
|
| Sus |
|
 |
|