Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

CLARION DXZ 778RUSB versus PIONEER DEH P 6900IB sau DEH P55B

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
cristian

Data înscrierii: 21/Apr/2007
Locație: Suceava

MesajTrimis: Sâm Apr 21, 2007 11:32 pm    Titlul subiectului: CLARION DXZ 778RUSB versus PIONEER DEH P 6900IB sau DEH P55B Răspunde cu citat (quote)

Ma aflu intr-o dilema. Am un Audi A4 iar magazia CD din sistemul Audi Chorus imi creazA PROBLEME. Nu gasesc sa o inlocuiesc, (un pret rezonabil ) as prefera magazia deoarece imi apare si afisajul din calculator. Insa ma vad nevoit sa iau altceva (MP3) deoarece casetofonul este uzat moral si tehnic!
Ce considerati a fii o alegere mai buna, CLARION DXZ778RUSB versus PIONEER DEH-P 6900 IB sau DEH P55BT. Sau poate altceva dar nu mai mult de 300-400 euro! multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Apr 22, 2007 1:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu iti recomand clarionul pentru ca il am si pe zi ce trece sunt din ce in ce mai multumit de el.

p55bt l-am auzit si nu mi se pare ceva iesit din comun inafara faptului ca are BT...

6900 nu ma pot pronunta pt ca nu il stiu ....
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Apr 22, 2007 9:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca astepti o saptamana iti pot spune eu detalii despre 7900UB, urmatorul dupa 6900. desi nu am auzit clarionul si nici 6900 dupa hartie 778-ul e cu mult peste 6900 si 7900, avnd DSP, Time Alignment, 6 V preout si fara suparare Monk, dupa parerea mea, e "urat".

7900 are in plus fata de 6900 fata motorizata si USB, in rest sunt aceleasi. USB-ul de la Pioneer e cu mult peste cel al altor firme... citeste pana la 250 Gb Very Happy
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Dum Apr 22, 2007 10:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e "urat" clarionul???? de ce nu mi-l da mie cineva moka? Laughing
Turcuman Robert
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 22, 2007 10:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile asta e parerea mea... dar in banii aceia Clarion 778 e cel mai bun.
si despre Pioneer 55BT nici n-are rost sa vb, e un 5800 cu bluetooth.

monk, care-i treaba cu search-ul la clarion? nu mi-am dat seama din pozele de pe net. am vazut ca sunt doua butoane in staga si dreapta display-ului, dar cum functioneaza?
Sus
monk
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 22, 2007 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@turcuman

designu e o chestie de gust. nici mie nu mi-a placut la inceput, dar dupa 2 zile am ajuns sa imi placa. (eu initial comandasem un p88, dar in ziua cand a fost sa intalez nu mai erau pe stock)

ideea e ca cei de la clarion au facut o noua "nebunie" si se misca displayul cu totul. practic "butoanele" alea sunt doar niste margini sa poti muta displayul in stanga si in dreapta. e foarte tare ideea.

si chiar te invit sa il vezi sa vezi ca e MULT mai urat in poze. toti cei care l-au vazut asa au spus.
Sus
Turcuman Robert
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 22, 2007 9:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si spus ca e parerea mea.... te cred ca arata mai bine in realitate. Pioneer 30 MP care dupa multi e "urat" mie imi place.

n-am inteles cum functioneaza search-ul Shocked . cum cauti melodia daca practic muti display-ul (asta-i ciudat)? is tare curios...

inca o chestie care-mi displace la Clarion e aglomeratia de butoane....

oricum, e super aparatul tau!!
Sus
monk
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 22, 2007 10:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa stii ca exact acelasi lucru am spus si eu la inceput pt ca relativ mi l-am bagat singur pe gat. dar nu regret deloc.

gandeste-te asa:

fiecare buton are o functie. nu mai bine asa decat un meniu alambicat in care te pierzi de fiecare data ? aici fiecare e cu treaba lui.

cat despre faza cu searchu se misca toata partea playerului care contine displayul stanga-dreapta.... ca pe o shina.
e ca la majoritatea playerelor care au NEXT
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum