|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mefisto
Data înscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 23 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 16, 2006 2:22 am Titlul subiectului: Clarion DXZ468RMP dvd-Player ? |
|
|
deci am o nelamurile clarion DXZ468RMP citeste dvd-uri si are inglobat tuner tv ?? adik ii mai trebuie doar tft-ul si merge ? scuzatzi ca sunt afon (in special scuze lui mihai pe care il tot stresez cu intrebari pliktisitoare:|) _________________ "Doamne sunt prost dar cand ma uit in jur prind curaj" (ion creanga) |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Aug 16, 2006 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu, nu are decat cd cu mp3 player.. ce are este posibilitatea de a controla alte echipamente suplimentare clarion... magazii de cd, tv tunere, etc.
Daca vrei un DVD player cu tuner TV si LCD vezi ca avem cateva modele destul de ieftine de la Valor... Ieftine pentru categoria asta de produse adica. |
|
| Sus |
|
 |
mefisto
Data înscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 23 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 16, 2006 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
sarut manusitzele sefu MIHAI m-am lamurit si io intre timp cum sta treaba  _________________ "Doamne sunt prost dar cand ma uit in jur prind curaj" (ion creanga) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|