|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
iullius
Data înscrierii: 11/Aug/2006 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 6:07 am Titlul subiectului: Clarion DXZ468RMP |
|
|
Salut!
Vreau sa aflu pareri despre acest mp3 player (recomandari in zona asta de pret)
Eventual si ce boxe s-ar potrivi la el. Masina este un Opel Astra Classic II 5 usi (habar nu am dimensiunile boxelor...poate ma ajuta careva) |
|
| Sus |
|
 |
iullius
Data înscrierii: 11/Aug/2006 Mesaje: 6
|
Trimis: Mar Aug 15, 2006 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am lamurit!
Arata oribil! |
|
| Sus |
|
 |
mefisto
Data înscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 23 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 16, 2006 8:53 am Titlul subiectului: |
|
|
plm am vazut si io acum ... io ma uitam la produsul cu care a fos tinlocuit oricu si ala tot dvd-control are nu citeste dvd-uri deci e praf _________________ "Doamne sunt prost dar cand ma uit in jur prind curaj" (ion creanga) |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 4:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Stimati domni,
In primul rand va rog sa va controlati limbajul, in al doilea rand sa va exprimati pareri avizate legat de produsul pe care il discutati.
Mie personal, si multor clienti multumiti, design-ul gamei Clarion 2006 mi se pare excelent. Oricum, nu tuturor ne place sau ne displace acelasi lucru, insa de aici si pana la a caracteriza un produs ca "oribil" este drum lung.
Expresii gen "PLM" nu sunt tolerate pe acest forum si la repetare se va actiona corespunzator impotriva user-ului vinovat.
Clarion 468 este model 2006! Cu ce produs a fost inlocuit??? Despre ce vorbim??? Stim despre ce vorbim??? Aparent NU! Functia DVD-Control se refera la capacitatea aparatului de a controla o magazie de DVD-uri compatibila. "E praf" ??? Nu!!! Este un aparat excelent, cu un raport pret calitate imbatabil! Cumparand 468 achizitionati un player audio de foarte buna calitate. Daca doriti un dvd player, exista sectiunea DVD / TV Auto a site-ului unde gasiti ceea ce cautati. Un player foarte bun nu este praf pentru ca nu citeste DVD-uri, la fel cum un espressor de calitate nu este praf pentru ca nu face cartofi prajiti.
Incercati sa considerati acest post un avertisment oficial legat de limbaj si de maniera in care va exprimati opiniile. Nu se pune problema cenzurarii dreptului la exprimare libera, dar se pune problema emiterii unor opinii avizate, nu de dragul de a le emite, si problema pastrarii unui limbaj civilizat.
Va multumesc pentru atentie si speram sa continuam discutiile in termenii stabiliti.
Cu stima,
Vlad Cristian Neacsu
Director Vanzari
Be-Loud.ro |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|