Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Clarion DXZ578RUSB pe un Peugeot 206

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
zambrotta89

Data înscrierii: 02/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 12:50 pm    Titlul subiectului: Clarion DXZ578RUSB pe un Peugeot 206 Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Am intentia de a comanda un HU Clarion DXZ578RUSB pentru a il monta pe un peugeot 206.
intrebarea mea e urmatoarea. Este compatibil cu comenzile de pe volan ale masinii ? daca nu ,ce adaptor necesita sau indrumati-ma spre alt HU compatibil si cu aceleasi functii (preout 4v,usb) in max 700ron.
alta intrebare.. merita banii acel HU ? e bun ? am inteles ca este peste sony si putin sub pioneer ,alpine...
multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 2:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la functii 578 bate tot in pretul acela. ar mai fi Pioneer 4900, minusul fiind ca este pe 2 cai
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la buget echivalent clarionul 578 nu prea este sub nimic, din pacate comenzile de la volan cred ca le vei pierde, sunt niste interfete speciale ~ 100 euro pe care le importa wizards, importator clarion romania, dar care nu prea se inteleg cu bsi-ul masinii;
eu am o xsara si am avut un clarion 558, nu au fost in stare sa-mi aduca o interfata functionala pentru comenzile de la volan, si problema este aceeasi pentru alte tipuri de masini: opel, ford, vw ...
in plus aceste interfete nu-s pe stoc, lasi un avans, dureaza luni de zile sa ti le aduca Evil or Very Mad apoi daca nu functioneaza te rogi dupa bani inapoi.
wizards mi-au lasat un gust foarte amar la faza asta.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum