|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
zambrotta89
Data înscrierii: 02/Iul/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 12:50 pm Titlul subiectului: Clarion DXZ578RUSB pe un Peugeot 206 |
|
|
Salut!
Am intentia de a comanda un HU Clarion DXZ578RUSB pentru a il monta pe un peugeot 206.
intrebarea mea e urmatoarea. Este compatibil cu comenzile de pe volan ale masinii ? daca nu ,ce adaptor necesita sau indrumati-ma spre alt HU compatibil si cu aceleasi functii (preout 4v,usb) in max 700ron.
alta intrebare.. merita banii acel HU ? e bun ? am inteles ca este peste sony si putin sub pioneer ,alpine...
multumesc |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 2:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| la functii 578 bate tot in pretul acela. ar mai fi Pioneer 4900, minusul fiind ca este pe 2 cai |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
la buget echivalent clarionul 578 nu prea este sub nimic, din pacate comenzile de la volan cred ca le vei pierde, sunt niste interfete speciale ~ 100 euro pe care le importa wizards, importator clarion romania, dar care nu prea se inteleg cu bsi-ul masinii;
eu am o xsara si am avut un clarion 558, nu au fost in stare sa-mi aduca o interfata functionala pentru comenzile de la volan, si problema este aceeasi pentru alte tipuri de masini: opel, ford, vw ...
in plus aceste interfete nu-s pe stoc, lasi un avans, dureaza luni de zile sa ti le aduca apoi daca nu functioneaza te rogi dupa bani inapoi.
wizards mi-au lasat un gust foarte amar la faza asta. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|