|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Oct 31, 2007 6:13 pm Titlul subiectului: Clarion DXZ578RUSB |
|
|
acum stau si ma gandesc ca as pune si difuzoarele fata pe amplificator daca tot insonorizez portierele si as vrea sa opresc amplificatorul intern al playerului.
problema este ca am tot butonat playerul si am rasfoit putin manualul si nu vad niciunde cum se procedeaza.
ma lamureste careva cum se face ? _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 31, 2007 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am 778RUSB si la mine trebuie tinut apasat pe butonul OPTION (stanga sus) si se intra intr-un meniu, iar de acolo selectezi AMP CANCEL - ON. Presupun ca si la tine tot asa este  _________________ Alpine 9887
DLS Nobelium 6.2+Focal 2.150
DLS Nobelium 12+Alpine850
Octavia II |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Oct 31, 2007 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
merci, ai o bericica
eu am apasat acolo si mi-a aratat doar contrastul si apoi nu am mai dat in stanga/dreapta ca sa imi apara si restul meniului.
hai noroc _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|