Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Clarion DXZ788RUSB sau altceva la 1000 ron?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
99COC

Data înscrierii: 15/Aug/2008
Locație: Vaslui

MesajTrimis: Joi Sep 25, 2008 8:04 am    Titlul subiectului: Clarion DXZ788RUSB sau altceva la 1000 ron? Răspunde cu citat (quote)

Pana nu demult am folosit un Panasonic CQ-C7301N, pe care nimeni nu-l poate repara Cool (vezi cateva topicuri in urma).
Acum vreau sa-mi iau alt hu, la 1000-1100 lei, si dupa mintea mea(nu ma pricep prea bine), ar fi Clarion DXZ788RUSB.
Vreau si o pereche de difuzoare (16,5 cm), pe la 300 lei, dupa mine HIFONICS ZEUS ZXi 5.2C.
Voi ce parere aveti?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
99COC

Data înscrierii: 15/Aug/2008
Locație: Vaslui

MesajTrimis: Joi Sep 25, 2008 8:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am gresit difuzoarele Exclamation Eu ma gindeam la ZEUS ZXi 6.5C.
Sus
UzzI

Data înscrierii: 08/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Sep 25, 2008 11:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hu e foarte bun, sunt multi f multumiti de el, referitor la dif....asteapta parea cuiva mai priceput
Sus
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2008 8:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Unitatea e foarte buna. 3 cai x-overe active, aliniere in timp si un sunet f placut. Difuzoarele..hmm...
Ce anume urmaresti de la ele...? Daca vrei ceva calitate mergi pe alte branduri gen Focal, Hertz, Helix, DLS..
Bafta!

Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
TwistR

Data înscrierii: 24/Noi/2008

MesajTrimis: Sâm Noi 29, 2008 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut , scuze ca ma bag peste topicu tau , ai gasit difuzoarele potrivite? ca si eu vreau sa`mi iau un HU dar 578`u , ce parere ai/aveti de difurile de la MB Quart?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum