|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bebeko Pasionat
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 103 Locație: Cluj-Napoca/Bistrita
|
|
| Sus |
|
 |
Chivu Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 105 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
bebeko Pasionat
|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 1:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu vad sa aibe mai multe caracteristici care sa ma si incante , astfel incat sa sa merite diferenta de bani ... |
|
| Sus |
|
 |
Chivu Pasionat

|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| "Nu vad sa aibe mai multe caracteristici care sa ma si incante"....comparativ cu care dintre cele 3 hu-uri mentionate de tine? |
|
| Sus |
|
 |
bebeko Pasionat
|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cu Pioneer-ul ales de mine. |
|
| Sus |
|
 |
Chivu Pasionat

|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 1:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
# egalizator parametric
# Front Image Enhancer
# Low Pass Filter
# High Pass Filter
2 pre-out-uri RCA stereo (2,2V) (F + R / Subwoofer) |
|
| Sus |
|
 |
bebeko Pasionat
|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si, ce inseamna asta ?
Am vazut ce inseamna.
Astept pareri despre cele alese de mine. |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 3:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
"egalizatorul clasic, are de obicei la HU auto 3 benzi, cu frecvente fixe si curba fixa (cunoscut ca si Q factor, o explicatie foarte simpla: in functie de acest factor, este influentat gradul de "afectare" a frecventelor invecinate celei modificate prin cresterea sau scaderea nivelului (in cazul pioneer, de la -6 la +6 pe cele 3 benzi ale eq, Low mid high))
egalizatorul de care beneficiaza 5900 este ceva mai complex, pe langa modificarea celor 3 benzi, (ceea ce poate si 2900), mai poti si alege exact frecventa modificata, de exemplu la Low, ai de ales intre 40 . 80 . 100 . 160 (Hz), precum si factorul Q ( 2N, 1N, 1W, 2W ), in functie de gusturile tale.
mai sunt si alte diferente care justifica pretul superior al 5900-lui, si anume existenta filtrelor HPF (pe iesirile amplificate) si LPF pe iesirea RCA a subwooferului, ai si Front image enhancer (dezactivat cand e HPF-ul activ), beneficiezi de 2 iesiri stereo RCA pre-out, fata de una singura la 2900, cu posibilitatea de a alege ce fel de semnal scoti dintr-una din perechi (semnal pentru sub, cu LPF variabil sau full range), SLA (nivel individual al sursei, tuner/CD sau Aux, sau pe romaneste, decizi tu cat de tare sa sune tunerul de exemplu fata de CD sau fata de aux), o intrare aux, care-ti permite conectarea unei surse externe (PDA, player portabil etc) prin mufa jack, IP bus/Bluethoot Multi-DVD, DAB, USB etc, dar care necesita adaptoare separate.
sper ca te-ai lamurit ca merita diferenta"
"copyright asus"
+ culoare variabila a tastelor si afisajului (usor de asortat cu bordul) _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
bebeko Pasionat
|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu vreau alt player fata de cele propuse de mine. Normal ca 5900MP este mai bun, dar repet, bugetul este de 500ron, pt ca mai am nevoie si de difuzoare ulterior. |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu ti-am raspuns la intrebarea "ce sunt alea"
cat despre cele enumerate as alege Alpine pentru ca are "filtru HPF 80 / 120 / 160Hz " _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 20, 2007 2:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| iceteam a scris: | eu ti-am raspuns la intrebarea "ce sunt alea"
cat despre cele enumerate as alege Alpine pentru ca are "filtru HPF 80 / 120 / 160Hz " | si pt conexiune Full Speed pentru iPod |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|