|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ertypolys
Data înscrierii: 10/Mar/2008 Mesaje: 9 Locație: arad
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 2:14 am Titlul subiectului: claritate |
|
|
| pt o claritate ridicata a sunetului ce marca de difuzore ar fi recomandat??care se stie cel mai bine. balupunkt au ceva claritate pe ele?? merita sau ce imi puteti recomanda?? (astea sunt pt un passat inlocuiesc difuzorele din toate 4 usile) |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 9:55 am Titlul subiectului: |
|
|
uita-te si tu la DLS, FOCAL si altii si nu neaparat in aceasta ordine  _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
b52
Data înscrierii: 20/Ian/2008 Mesaje: 27
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 12:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Arunca o privire si peste marca Helix , daca te intereseaza da-mi de stire |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca ai de gand sa inlocuiesti doar difuzoarele pastrand aparatul original, nu-ti recomand sa te apuci de investit. E posibil sa obtii un sunet mai slab decat cu cele de fabrica. Daca se pune insa problema schimbarii aparatului si eventual o amplificare, se pot obtine rezultate foarte bune cu marcile enumerate mai sus dar nu numai.
Daca doar pui un player aftermarket, vezi gamele Hifonics Zeus, DLS C6A, Focal Access, Helix gama DB, MTX, MB Quart gama ESA, etc
Cu amplificare sunt mult mai multe optiuni...
Pentru Helix iti recomand sa contactezi distribuitori autorizati printre care se numara si Be-loud.ro, nu alte persoane de pe forum. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|