| |
| Autor |
Mesaj |
adi_gei
Data înscrierii: 24/Iul/2007 Mesaje: 7
|
|
| Sus |
|
 |
adi_gei
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 1:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Imi raspundeti si mie va rog frumos? As vrea pe spate niste boxe amplificate(m-am razgtandit) dar tot de 13. Totul(HU+Boxe fata +spate) sa ajunga in jur de 1000Ron aproximativ . Daca mai sare putin nu are nimic:) Nu vreau neaparat HU pe care le-am propus eu. |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 10:18 am Titlul subiectului: |
|
|
se amplica difurile fata, nu cele din spate, sunetul il formezi in fata, HUD-urile sony nu-s extraordinare, nici alpine nu stralucesc iar ca difuzoare...din pacate nu am ascultat propunerile tale.totusi cel mai bine ar fi sa te lamuresti ce dimensiuni au incintele masinii tale.
ca HUD iti recomand clarion sau pioneer, sau poate chiar un kenwood. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
adi_gei
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 11:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Difuzoarele de pe masina le-am dat jos si sunt de 13. Dar numai pe anumite HU merge sa pun statie sau merge pe toate?
@brian- nu-mi place cum arata cd-playerul ala:( Am vazut ca il tot recomandati dar mi se pare cam urat |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in principiu merge pe orice player sa pui statie dar, la cele unele care nu au preout-uri trebuie sa pui un adaptor. cel mai bine e sa iei un player care sa aiba preout. nici mie nu mi s-a parut cine stie ce cand l-am vazut in poza insa montat pe masina parca arata mai bine, dar aici e vorba de gusturi deja. |
|
| Sus |
|
 |
|