|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Theo P Pasionat
Data înscrierii: 04/Dec/2008 Mesaje: 66 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 11:07 am Titlul subiectului: coaxial vs optic |
|
|
daca este vreo diferenta calitativa intre ele pentru sunet, pe care din ele se pierde mai putin semnal dintr-un reciver 7.1
Care ar fii mai indicat pentru homeuse. _________________ trance addicted SPL Dynamics XTR-300D4 |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 12:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu la receiver m-am dus cu optic si din laptop si din dvd si mai nou si din receiveru de la digi tv....am cumparat si eu o gramada de cabluri si am citit pe net diferentele intre coaxial si optic....practic nu am simtit nici cea mai mica diferenta intre cele doua.
Poate cei cu urechi mai fine lauda unu sau altu, dar eu nu am ajuns la acel stadiu de audiofil sa imi dau seama plus ca si pe softpedia si alte site-uri s-a ajuns la aceeasi concluzie(zero diferente). _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
atat timp cat informatia digitala , ce se citeste , nu e procesat de un dac bun ca e placa de sunet , reciever sau altele nu va fi nici o diferenta intre analogic si digital. _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|