| |
| Autor |
Mesaj |
tiberiu f Pasionat

Data înscrierii: 12/Aug/2008 Mesaje: 81 Locație: ARAD
|
Trimis: Mar Aug 12, 2008 12:54 pm Titlul subiectului: coaxiale infinity |
|
|
buna tuturor!
as vrea sa imi iau niste coaxiale pt spate infinity si am o nedumerire cam tot ce e de la infinity sint pe 2ohmi,o sa imi afecteze cu ceva cd playerul meu care este un sony??? |
|
| Sus |
|
 |
sckump Pasionat
Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 139 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Aug 12, 2008 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Depinde cati ohmi suporta pe iesire. Daca suporta si difuzoare pe 2 ohmi, atunci e ok. Daca insa suporta doar de la 4 ohmi in sus de exemplu, atunci nu e bine, pentru ca daca ii pui difuzoarele de 2 ohmi, il poti arde. Asta pentru ca la 2 ohmi pe iesire, curentul furnizat de cd-player ar fi dublu fata de cat poate el duce in mod normal (la 4 ohmi sau mai mult), ceea ce poate duce la incalzirea peste limita si apoi arderea finalilor.
Vezi in specificatiile cd-player-ului cati ohmi suporta la iesire. (ce difuzoare, pe cati ohmi). |
|
| Sus |
|
 |
tiberiu f Pasionat

|
Trimis: Mar Aug 12, 2008 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| suporta de la 4 ohmi in sus...cred ca o sa optez pt o pereche de dif coaxiale ZEUS ZXi 693 de la hifonics ce parere ai?la banii astia as putea gasii ceva mai bun?cam 300 ron max. |
|
| Sus |
|
 |
sckump Pasionat
|
Trimis: Mie Aug 13, 2008 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
La detalii nu am vazut sa scrie si cati ohmi au difuzoarele.
Daca difuzoarele au cel putin 4 ohmi, cat suporta si cd-playerul, atunci cred ca sunt ok. Nu am ascultat insa astfel de difuzoare si nu prea stiu cam ce pot. Dupa datele tehnice par totusi a fi destul de bune, depinde insa si ce cauti tu acum. Daca e cineva care cunoaste mai bine poate iti mai ofera niste pareri. |
|
| Sus |
|
 |
sckump Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mie Aug 13, 2008 6:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| difuzoarele de la hifonics au 4 ohmi impedanta...sunt o alegere foarte buna si pe vitor pot fi amplificate |
|
| Sus |
|
 |
tiberiu f Pasionat

|
Trimis: Mie Aug 13, 2008 9:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| multumesc pt sfaturi o sa ramin la hifonics! |
|