|
Autor |
Mesaj |
ghccristi
Data înscrierii: 22/Mai/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 12:25 pm Titlul subiectului: Cobra XRS 9930 - Probleme- |
|
|
Am o mica, mare problema. Poate ma puteti ajuta. Recent am primit din SUA un detector Cobra XRS 9930 (nou, sigilat).
Problema este ca nu functioneaza conform specificatiilor din manual inca din momentul punerii lui in functiune.
Mai precis nu pot intra in setarile detectorului -User Settings (apasand Menu/Save) si astfel nu pot activa functiile pentru care l-am si achizitionat: Compass, IntelliMute ,SmartPower. Imi apare doar sa modific luminozitatea ecranului (Dim Dimmer Dark Bright).
Singurul lucru pe care pot sa-l mai fac este sa schimb din mod autostrada in mod oras si invers (Highway/City Mode) cu butonul City.
Oare care e problema lui? Am dat banii chiar degeaba? Se poate face ceva?
Multumesc anticipat pentru raspuns! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|