Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Comanda Magnat

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
fucky

Data înscrierii: 26/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 12:29 am    Titlul subiectului: Comanda Magnat Răspunde cu citat (quote)

Am primit mailu de confirmare.Comanda va ajunge miercuri?Cum se procedeaza?Pachetul il voi primi acasa?Ma va suna cineva acasa pentru ca s-ar putea ca miercuri sa nu fiu toata ziua acasa si sa stiu cand vine.Cat ma va costa cu tot cu transport?Sub are 15 kg.Dupa socotelile mele de pe Cargus,nu poate fi mai mult de 35 lei.

Mersi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 12:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru intrebari referitoare la produsele de pe stoc sau la comenzi sau orice alta intrebare te rog suna la numarul de telefon de pe site sau foloseste formularul!
Numere de telefon si program!
072.04.20.265

076.59.12.534

021.34.80.678

L-V 9-19, S 10-16

http://www.be-loud.ro/pagini/contact/ --->Formular
contact@be-loud.ro --->Adresa de e-mail
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 1:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

transportul va fi intre 55 si 60 lei in functie de valoarea sub`ului
daca esti din bucuresti e 45-50 lei
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 2:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Livrarea in Bucuresti este efectuata chiar de noi si este gratuita. Agentul nostru de livrari da un telefon cu aproximativ 30 de minute inainte de a ajunge la adresa specificata in comanda.

Pentru livrarile in tara Cargus de obicei se prezinta la usa direct si daca nu e nimeni acasa lasa un biletel. Daca nici a doua zi nu gasesc pe nimeni dau un telefon, noi trecem numerele de telefon pe documentele de transport. Daca vrei iti putem da numarul AWB ca sa poti urmari stadiul livrarii Cargus online. Trimite-ne un email...
Sus
fucky

Data înscrierii: 26/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 10:44 am    Titlul subiectului: Cargus Răspunde cu citat (quote)

Pe mail nu se rasp.Imi puteti da nr de tel AWB si sa-mi spuneti unde este sediul Cargus?Unde vin pachetele in Timisoara?As prefera sa merg eu personal dupa el.Mersi
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 1:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe email s-a trimis un raspuns, raspund eu si aici:
AWB nu exista inca pentru ca pachetul se va trimite azi prin Cargus si va ajunge miercuri.
Ca o exceptie, noi iti putem da AWB-ul coletului care va fi trimis in aceasta seara. Ti-l trimit pe PM - il poti verifica diseara dupa ora 22 pe site-ul Cargus si il poti folosi daca vrei sa suni la Cargus Timisoara maine dimineata.
Telefonul Cargus Timisoara este 0740-279666 (de pe www.cargus.ro)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum