|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
biliboi
Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 18, 2006 11:40 pm Titlul subiectului: Combinatie pentru o performanta maxima (pe. Cielo) |
|
|
Salutare tuturor...
urmeaza sa achizitionez un cielo in cateva zile si stupoare o sa am un un casetofon... ca urmare m-am orientat spre ceva mai deosebit si m-am cam ratacit...
vroiam sa va cer parerea... indiferent de pret.. din produsele expuse aici pe site... ce boxe(atat fata cat si spate)+mp3 player imi recomandati pentru a avea o super claritate... si daca s-ar putea sa urmarim putin dimensiunile boxelor pentru a nu face mari modificari sau pentru a taia tabla...
Va multumesc anticipat... |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Sep 19, 2006 12:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Totul depinde de buget...
Daca vrei o recomandare indiferent de pret as recomanda un player Clarion DXZ958RMC, un amplificator pe 4 canale pentru a amplifica difuzoarele fata+spate si un woofer de minim 400W
Ca marci as merge pe Clarion sau Pioneer la HU si DLS, JBL, Infinity pentru amplificatoare, DLS pentru difuzoare.
Ca sa nu mai aberez , spune-ne in ce suma ai vrea sa te incadrezi si iti putem propune niste variante.
Pentru Cielo iti trebuie difuzoare de 10cm pentru fata (sau chiar mai mici) si de 16 / 16,5 cm pe spate. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|