| |
| Autor |
Mesaj |
neuron Priceput
Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 245 Locație: bucuresti pe stanga
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 10:31 pm Titlul subiectului: compara...!!! |
|
|
ma gandeam ca la fiecare produs sa fie o rubrica "compara cu..." sau pur si simplu "compara" care sa iti ofere posibilitatea sa compari produsul pe care il vizualizezi in momentul respectiv cu un alt produs pe care l-ai vazut acum 5 minute...!!! gasesc aceasta comanda necesara!!! sunt singurul? _________________ Alpine 9880/JBL GTO-804EZ/JBL GTO 609C/DLS classic 1072/Alpine MRV-M500/JBL GTO 1214BR. |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| e buna ideea chiar ajuta |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 1:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunt de acord.
Cunosc aceasta functie, este prezenta pe multe site-uri si o folosesc cand am ocazia.. Totusi am observat ca se intampla sa existe neconcordante, greseli in specificatiile produselor si in acest moment aceasta functie de comparare produse introduce si mai multa confuzie.
Motivul principal pentru care nu este implementata pe be-loud.ro in acest moment este efortul editorial necesar foarte mare.
Un alt motiv ar fi faptul ca specificatiile produselor din domeniul audio nu sunt litera de lege... ce rost ar avea o comparatie care sa afiseze raspunsul in frecventa al unor difuzoare de firma care ar fi de exemplu 60Hz - 18KhZ si pe aceiasi pagina raspunsul in frecventa muuult mai optimist al unor difuzoare mai slabe in realitate? Si la jumatate de pret fata de primele. Ar folosi asta cu adevarat potentialilor clienti? Sau ar crea mai multa confuzie? |
|
| Sus |
|
 |
neuron Priceput
Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 245 Locație: bucuresti pe stanga
|
Trimis: Vin Ian 19, 2007 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
confuzie ar creea atunci cand este vorba de difuzoare...dar lumea mai cauta un player... un amplif...etc nu neaparat difuri...iar munca necesara nu cred ca merita pentru o asemenea functie...care nu este nici rea... _________________ Alpine 9880/JBL GTO-804EZ/JBL GTO 609C/DLS classic 1072/Alpine MRV-M500/JBL GTO 1214BR. |
|
| Sus |
|
 |
|