| |
| Magnat vs Crunch |
| Magnat |
|
21% |
[ 3 ] |
| Crunch |
|
78% |
[ 11 ] |
|
| Voturi totale : 14 |
|
| Autor |
Mesaj |
versATiL
Data înscrierii: 04/Dec/2010 Mesaje: 4
|
Trimis: Sâm Dec 04, 2010 10:07 pm Titlul subiectului: Comparatie boxe |
|
|
Salut fanaticilor audio Vreau si eu o parere obiectiva de la niste persoane competente si experimentate.
Am un golf 3 si vreau sa schimb boxele pe fata dar ma aflu in imposibilitatea de a alege intre Magnat XTR 216 si Crunch GTR 6.5Ci, vreau sa imi spuneti parerea voastra lasand la o parte diferenta de pret(minuscula de altfel).
Chestionarul este pt a determina parerea voastra generala(daca preferati Crunch sau Magnat, in materie de orice tine de audio) luand in considerare performantele, preturile, design-urile etc.
Eu unul pot spune ca prefer crunch-ul pentru preturile lor destul de mici, pentru calitatea foarte buna(mai ales a subwoferelor) si pentru design-urile reusite(si pentru ledurile albastre pe care le incorporeaza in tot ce le vine la mana ) |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Dec 05, 2010 3:32 am Titlul subiectului: |
|
|
| Boxele vor fi amplificate? |
|
| Sus |
|
 |
versATiL
|
Trimis: Dum Dec 05, 2010 10:58 am Titlul subiectului: sal |
|
|
| leone a scris: | | Boxele vor fi amplificate? |
Nu vor fi amplificate. Vor fi conectate direct la cd-player(4x25W sau cv de genul.. destul de prost) pe care sper sa il schimb cat mai curand cu un alpine sau un sony xplod |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Dum Dec 05, 2010 12:00 pm Titlul subiectului: Re: sal |
|
|
| versATiL a scris: | | leone a scris: | | Boxele vor fi amplificate? |
Nu vor fi amplificate. Vor fi conectate direct la cd-player(4x25W sau cv de genul.. destul de prost) pe care sper sa il schimb cat mai curand cu un alpine sau un sony xplod |
si crezi ca sony sau alpine va da mai multa putere?
o sa ramai neplacut surprins ca tot la fel se va auzi |
|
| Sus |
|
 |
versATiL
|
Trimis: Dum Dec 05, 2010 12:41 pm Titlul subiectului: Re: sal |
|
|
| Dj Dog a scris: | | versATiL a scris: | | leone a scris: | | Boxele vor fi amplificate? |
si crezi ca sony sau alpine va da mai multa putere?
o sa ramai neplacut surprins ca tot la fel se va auzi |
Avand in vedere ca asta e pocnitoare(firma no name) care a fost cumparat probabil prin 2000... si care nu mai merge decat pe radio... Da cred ca se va auzi mai bine.
NU cont cd-playerul lasam la o parte asta... momentan ma intereseaza care dintre cele 2 optiuni este o alegere mai buna. |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Dec 05, 2010 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce model de player ai acum ? s-ar putea as ai o surpriza cand il schimbi . alea vechi sunt mai bune . iar ca putere..... toate sunt la fel +-10%
si la boxele ieftine e cam la fel... nu se poate spune care e mai bun decat care, sunt diferente care tin de preferinte . |
|
| Sus |
|
 |
versATiL
|
Trimis: Dum Dec 05, 2010 2:28 pm Titlul subiectului: as |
|
|
| Tocmai ce am fc rost de un Philips DC 932 , 4x30W....dar are aceeasi problema.. nu citeste CD-uri.. |
|
| Sus |
|
 |
|