Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Comparatie HU-uri Clarion: DXZ379RMP vs. DXZ578RUSB

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
eXelero

Data înscrierii: 28/Aug/2007

MesajTrimis: Mie Aug 29, 2007 7:42 pm    Titlul subiectului: Comparatie HU-uri Clarion: DXZ379RMP vs. DXZ578RUSB Răspunde cu citat (quote)

de cand cu problemele pe Alpine 9881R-ul meu, vreau sa-mi schimb HU-ul...si citind pe mai multe forum-uri am vazut ca se recomanda si Clarion.

din cele 2 modele puse cap la cap, la DXZ379RMP imi convine la pret si la afisajul in portocaliu - ceea ce se potriveste f. bine cu tapiteria interioara a masinii. la DXZ578RUSB imi place mult functia USB, insa nu ma satisface la maxim culoarea display-ului, si nici pretul neaparat...

voi ce-mi recomandati? cel mai scump este intr-adevar atat mai bun incat se merita diferenta?

astept cateva feedback-uri.

multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Chivu
Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Aug 29, 2007 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merita diferenta .............DXZ578RUSB
Sus
bebeko
Pasionat

Data înscrierii: 18/Mai/2007
Locație: Cluj-Napoca/Bistrita

MesajTrimis: Mie Aug 29, 2007 10:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu mi-am cumparat un 379, si sunt incantat de el cum se aude. Dar cred ca mai bine se merita un 578 Smile
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mie Aug 29, 2007 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce culoare au cifrele si acele de la cadranele tale? daca-s albe ... se potrivesc cu 578-ul Wink

379 este bun pentru un sistem "entry" fara amplificare sau pretentii de control direct subwoofer, cu un sunet bun;

578 este pentru un sistem mai pretentios, cu amplificare, are crossover si egalizator parametric, plus 3 pre-out-uri... iti va permite oricand extinderea/upgradarea sistemului tau.
design-ul nu este punctul lui forte dar este functional.

eXelero

MesajTrimis: Joi Aug 30, 2007 11:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

afisajul + iluminarea cadranelor este de culoare portocalie. ba mai mult, si tapiteria scaunelor are cate o dunga portocalie. din acest motiv, pentru mine este un plus mare daca si afisajul CD/MP3-player-ului este tot o culoare similara.

nu intentionez sa implic si un aplificator in sonorizarea din masina, in acest sens cred ca ma multumesc cu un 379...de l-as gasi undeva pe stoc...
Sus
bebeko
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 30, 2007 4:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cauta pe net ca sunt destuleeee Very Happy
Sus
eXelero

MesajTrimis: Joi Aug 30, 2007 11:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bebeko, tu de unde l-ai luat?

stii vreun comerciant care are 379-le pe stoc?

am sunat azi la vreo 10 si fiecare imi spunea ca au problema cu importatorul Clarion, si din acest motiv cam nimeni nu prea are Clarion pe stoc.
Sus
bebeko
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 30, 2007 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai pm
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Aug 31, 2007 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

i-auzi i-auzi, wizards, numai de bine Wink .
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum