Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Comparatie intre Clarion DXZ 379 si Clarion DXZ 578.

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
bebeko
Pasionat

Data înscrierii: 18/Mai/2007
Locație: Cluj-Napoca/Bistrita

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 10:42 am    Titlul subiectului: Comparatie intre Clarion DXZ 379 si Clarion DXZ 578. Răspunde cu citat (quote)

Buna,
am o dilema si ca atare am nevoie de un sfat de la voi. Vreau sa aleg intre cele 2 tipuri de HU de la Clarion , dar nu stiu exact care dintre ele.Am vazut ca 578 are mult mai multe optiuni ( filtre, crossover, etc ), dar eu am nevoie de HU doar pentru difuzoare ( hertz dieci ) si nu pentru amplificator, subwoofer, etc sau pt o viitoare extindere a sistemului.
Deci se merita optiunile pe care le are in plus 578 doar pt ceea ce am eu nevoie sau ar fi de ajuns si 379 ??? Si daca da, in ce fel se merita ele ?

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ379RMP/
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ578RUSB/

Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ578RUSB/ este clar superior .In cazul tau filtrele HPF te pot ajuta in sensu ca poti opri anumite frecvente joase sa iti intre in difuzoare astfel poti obtine un sunet mai clar.. plus ar fi si usb-ul .. un mare plus zic eu.. nu te mai complici cu n cduri ... Ideea e ca akcum zice ca nu vrei amplificatoare si sub dar mai tz .. cine stie asa zicem toti" 2 boxe maxim 4 pe Hu nu imi trebuie tare dar mai tz " Zic ca pentru doar 2 Boxe
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ379RMP e mai mult decat Ok dar gandeste-te la viitor..
Multa Bafta
Sus
bebeko
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 12:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Per total are sa fie un sistem de 165mm pe fata si coaxiale de 165 pe spate. Mai mult sigur nu are sa fie. Cel putin pe actuala masina ...
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca nu vrei sigur mai mult http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ379RMP/ este super ok.. dar pt 2 mil pentru mai tarziu http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ578RUSB/ ar fi ceva ideal
Sus
bebeko
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 5:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adica vrei sa spui ca acele filtre, crossover ar fi bune doar pt mai "tarziu", adica doar daca as vrea sa extind sistemul ??? Doar pt Hertz Dieci ar fi mai mult un moft ?
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 7:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu te sfatuiesc sa nu te zgarcesti la 2 mil k poate o sa-ti para rau si tie cum imi pare mie....
tot la hu pt ca m-am zgarcit 1 mil juma acuma nu am volum pentru woofer, filtre, calitate..

bebeko
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 8:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Problema nu este ca ma zgarcesc pt 2 milioane. Clarion 578 are intradevar mai multe opriuni, dar ... nu are buton rotativ la volum si asta nu imi place deloc , plus ca nu are culoarea verde la taste/display cum mi-ar placea mie ! ( am mai avut un HU care nu avea buton rotativ la volum si deci stiu cum este Sad ).
In concluzie, dar ar fi mai bun pt sistemului meu l-as cumpara , totusi. Dar, daca nu , nu.As ramane la Clarion 379.
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca la cate stie sa faca astea ar fi celeleeee mai mici probleme.. btonul rotativ si culoarea.... cred c mai importante sunt functiile pe care le are decat culoarea tastelor... USB ul nu te impresioneaza deloc...? Sfat CUMPARAL!!!
Sus
bebeko
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 10:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

USB-ul nu ma impresioneaza.
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 10:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ar trebui destul de util.. lasand deopare USBul.. tine cont de toate setarile de sunet.. astea ar trebui sa te faca sa il alegi..
Sus
dijeiul
Pasionat

Data înscrierii: 08/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 10:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut!!! intervin si eu cu o precizare(in legat. cu butonul rotativ):are telecomanda si cred k e si asta ink un plus;stiu pt k m i l am luat si eu aqm 2 sapt si sunt sooper multumit de el!!!
Sus
bebeko
Pasionat

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alte pareri ... ???
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

578 all the way!!! e cel mai bun player care-l poti cumpara in acesti bani. bate tot de pe piata. crossover pe 3 cai ?! la pioneer/alpine doar cele scumpe au asa ceva, si nu cred ca vrei sa stii preturile. 4V pe preout - super. USB, desi spui ca nu te intereseaza o sa vezi ca-i super comod. design-ul e un minus, dar treci cu vederea la cele 1000 de caracteristici.

bafta!! sa ne spui si noua cum e Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum