Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Comparatie Pioneer DEH-P75BT si DEH-P85BT

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
netyx

Data înscrierii: 14/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 8:21 am    Titlul subiectului: Comparatie Pioneer DEH-P75BT si DEH-P85BT Răspunde cu citat (quote)

Ma puteti ajuta sa aleg intre cele 2 modele?
La prima vedere, P85BT pare superior, insa exista oferte in care pretul acestuia este sub cel al lui P75BT.
Se poate justifica aceasta diferenta sub aspectul performantelor, dotarilor etc?

Multumesc,
Silviu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
autonero

Data înscrierii: 03/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 12:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am ales intre p75bt si p85bt pe p75bt. Celalalt are suport de usb, dar mai trebuie cumparat un adaptor de 100+ usd, asa ca nu prea merita, avand in vedere ca amandoua fac audio streaming. Ar mai fi ceva diferenta light de design(parerea mea e ca p75bt arata mai bine, fara atatea butoane)

ce are p85bt in plus:

High Voltage Output
Full Control Expansion Units Multi-CD, TV, Multi-DVD, USB
Partial Control Expansion Units DAB
MP3 Text Display
(in fisa zice ca si Loudness, dar si p75bt are)
Low Pass Filter - normal nu il folosesti din player, ci il folosesti cel din amplificator

Am stat si am cantarit problema si am ales p75bt. Sper sa te ajute postul meu.
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 12:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

autonero a scris:

ce are p85bt in plus:

High Voltage Output
Full Control Expansion Units Multi-CD, TV, Multi-DVD, USB
Partial Control Expansion Units DAB
MP3 Text Display
(in fisa zice ca si Loudness, dar si p75bt are)
Low Pass Filter - normal nu il folosesti din player, ci il folosesti cel din amplificator

Am stat si am cantarit problema si am ales p75bt. Sper sa te ajute postul meu.

1) high voltage output - iti este util daca amplifici activ difurile din masina, nu-ti inchipui ce diferenta de SUNET este intre un preout de 2 V si unul de 4..5V
2) low pass filter - eu prefer sa folosesc lpf-ul din HUD, n-o sa opresc masina, sa ma dau jos si sa reglez filtrul statiei, este absurd, LPF-ul este foarte util, sub-ul trebuie sa-ti completeze sunetul din masina, nu sa ti-l acopere.
3) dupa parerea mea p85 arata mai bine decat predecesorul sau (p75)

acestea fiind zise, si tinand cont ca unul este abia aparut pe piata, iti recomand noul p85 bt, este CREAT special sa-l depaseasca pe p75, care deja este vechi si sub-dotat {hud cu preout de 2v la 450 euro c'mon sa fim seriosi, dai banii pe bluetooth?}.

pe pioneer europe a disparut p 75 bt, vrei sa cumperi un hud de la lichidari de stocuri? daca-i la jumatate de pret da, se merita, dar daca diferenta de pret intre ele este mica ... loose it.

autonero

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 7:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz, esti hilar. Vorbesti de HU de 4 5 sute de euro de parca ar fi nimica. Si nu cred ca toata ziua iti reglezi LPF.

Iar care arata mai bine nu te poti pronunta, pt ca este zicala "beauty is in the eye of the beholder"

Bani aveam si de unul si de celalalt si mi-a placut mai mult p75bt. Nu i-am zis sa il cumpere. Nu te mai pepsifica.

M-a distrat totusi "daca e la jumatate de pret". Ma baiatule, tu chiar crezi ce spui? Tu chiar crezi ca Pioneer face lichidare de stoc la P75BT? Ai vrea tu, si eu, si netyx.

Auzi, numai o intrebare. Apare un nou BMW seria 5. Asta inseamna ca modelul dinainte trebuie sa se vanda cu jumatate de pret? Esti amuzant. Stai linistit ca p75bt e inca de mare actualitate.

Iar cu designul mi se pare mai frumoasa o fata de player fara (multe) butoane. Dar asta e ceva subiectiv, tine de individ.

Nu a disparut. Atata ca nu mai e afisat pe pagina principala. Dai un search si il gasesti.

Bluetooth - tu ai folosit vreodata un HU cu bluetooth? Daca nu, nu da sfaturi.

Auzi, numai o intrebare. Apare un nou BMW seria 5. Asta inseamna ca modelul dinainte trebuie sa se vanda cu jumatate de pret? Esti amuzant.
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 8:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pacat de banii care i-ai aruncat pe p75, restul shto'urilor le trec cu vederea.
ce am vrut sa zic este ca p75 este un aparat slab ca SUNET si REGLAJE, care nu-si merita banii, l-am ascultat, d-aia nu-l recomand altcuiva. atitudinea ta ca partizan p75 sunt convins ca-l va ajuta foarte mult pe netyx, in fond sa-si cumpere un aparat cu 2V preout, exact cat are orice entry level de la pioneer si clarion.

pe masina am acum un dex p99, poate ai ascultat vreodata unul, mai am un p880 si un alpine 9815 ... alpine-ul este de 100 ori mai bun decat p75-ul si are si 3 way network.

si daca tu nu folosesti lpf-ul des inseamna ca nu prea ai pe ce sau nu te intereseaza calitatea sunetului.

n-o sa vreau niciodata un p 75, este un aparat exagerat de scump pentru calitatile sale audio, mai bun e un sh mai destept.

ps nu am telefon cu bt Laughing sa nu ma iradiez Rolling Eyes

autonero

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu i-am explicat lui netyx de ce am ales eu ce am ales. Nu ca sa il fac sa cumpere p75bt.
Sus
taz21
Pasionat

Data înscrierii: 23/Oct/2006
Locație: Jud. C-ta

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 9:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Unde scrie ce pre-out au aceste playere, ca la ei pe site nu vad.
Bafta
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 11:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai scrie high voltage output. deci minim 4V
Sus
taz21
Pasionat

Data înscrierii: 23/Oct/2006
Locație: Jud. C-ta

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 12:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricum specificatiile de pe site-ul pioneer nu sunt complete.
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la p75bt pre-out`urile sunt de 2.2V
la p85bt - 4V
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum