Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

COMPETITIE SPL- 17 APRILIE-INTALNIREA PASIONATILOR CAR AUDIO
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
Bigu
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009
Locație: Heldsdorf

MesajTrimis: Mie Apr 20, 2011 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

evidente erau si the rock si s3000 Smile am dat un exemplu aleator Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Apr 20, 2011 11:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sus
Bigu
Pasionat

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 12:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mesaj sters

Ultima modificare efectuată de către Bigu la Joi Apr 21, 2011 12:48 am, modificat de 1 dată în total
Sus
THE ONE
Pasionat

Data înscrierii: 01/Feb/2011

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 12:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa lasam detalile nesemnificative deoparte, si sa observam ce e cu ADEVARAT important!! Adica poza cu tabelu de scoruri dupa ce a fost corectata greseala facuta asupra unui scor Laughing
Sus
IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 8:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku a scris:
bigu oxy nu-i cunosc ... cine sunt ei ?!
nu am habar cand .

Oxy spunea... "...am reusit un record..."
Sunt sigur ca ii cunosti pe uni dintre ei...
Wink

Felicitari Adrian si celor care te-au sprijinit pentru realizarea acestei intalniri. Sa aveti parte de cat mai multe!

Ultima modificare efectuată de către IM la Joi Apr 21, 2011 6:27 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 9:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumim,sa speram ca o sa fie cat mai multe insa se mai intampla uneori sa planificam intalniri sau competitii iar unii care ar trebui sa te ajute si care isi dau un cuvant sa isi schimbe optiunea si sa ne lase balta.Pana la urma cel mai corect este sa te bazezi pe propiile resurse si idei.
Sus
IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 9:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BASIC a scris:
Multumim,sa speram ca o sa fie cat mai multe insa se mai intampla uneori sa planificam intalniri sau competitii iar unii care ar trebui sa te ajute si care isi dau un cuvant sa isi schimbe optiunea si sa ne lase balta.Pana la urma cel mai corect este sa te bazezi pe propiile resurse si idei.

Stiu probabil cel mai bine dintre toti cat este de greu. Am cativa ani buni de organizare de astfel de competitii. Degeaba dorinta personala este foarte mare...
La urmatoarea intalnire incerc sa fiu prezent din respect pentru efortul si munca celor care o organizeaza.

Bigu
Pasionat

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 10:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu inteleg citatul numelui meu, shoka zambea in postul original la o replica ...
ce nu inteleg iarasi , CE CAUTI CU LINK DE EMMA AICI???????? nu iti este clar ca ai sectiune separata? e asa greu de debitat un lucru? vrei sa vezi ce inseamna spam adevarat?
si inca ceva, nu mai fa pe victima si citeste BINE ce a scris basic
Sus
BASIC
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 10:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Esti binevenit sa vii oriunde atata vreme cat nu incerci sa schimbi evenimentul si sa il transformi in altceva.Si nu vreau sa devin acid dar nu cred ca e cazul sa tot amintim de emma emma cum avem ocazia .Nu cred ca cineva de aici a facut ceva asemanator pe vreun topic/subforum emma.
Multumesc de intelegere(daca e).
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

antidotu79 a scris:
providius a scris:
sa vedem poate mai reusim macar o intalnire anul asta Wink

"macar" ? Sad cuvintele tale ma doare

din pacate sunt putin cam costisitoare aceste intalniri,iar cum toti avem de investit destul de mult in sistemele noastre uneori ne e peste mana sa reusim sa ne adunam asa de multi,eu am incercat pana acum sa ma prezint de doua ori pe an la bucuresti si mi-a iesit,sa vedem ce va fi anul asta,oricum fac tot posibilul sa vin oriunde Very Happy

BASIC
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai puneti poze care mai aveti:)
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Apr 23, 2011 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poze si reteta de prajitura !
Sus
BASIC
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 23, 2011 12:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am razgandit....reteta de prajitura !!!!....nush cine....nush cum....dar.....superb....sarumana' Razz
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Sâm Apr 23, 2011 10:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da da a fost excelenta,multumim,ne-a indulcit dimineata Laughing
antidotu79
Priceput

Data înscrierii: 28/Mai/2008

MesajTrimis: Mar Apr 26, 2011 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
Poze si reteta de prajitura !

Smile) prajitura a fost facuta de sustinatoarea mea numarul 1, iar dupa cum am promis ne-am prezentat cu o delicioasa gustare, ma bucur ca v-a placut si indulcit asa nitelus de dimineata Razz

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum