|
Autor |
Mesaj |
Bigu Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locație: Heldsdorf
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
evidente erau si the rock si s3000 am dat un exemplu aleator  |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 11:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
 _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

|
Trimis: Joi Apr 21, 2011 12:34 am Titlul subiectului: |
|
|
mesaj sters
Ultima modificare efectuată de către Bigu la Joi Apr 21, 2011 12:48 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
THE ONE Pasionat

Data înscrierii: 01/Feb/2011 Mesaje: 61
|
Trimis: Joi Apr 21, 2011 12:42 am Titlul subiectului: |
|
|
sa lasam detalile nesemnificative deoparte, si sa observam ce e cu ADEVARAT important!! Adica poza cu tabelu de scoruri dupa ce a fost corectata greseala facuta asupra unui scor  |
|
Sus |
|
 |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Joi Apr 21, 2011 8:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Shokaliptiku a scris: | bigu oxy nu-i cunosc ... cine sunt ei ?!
nu am habar cand . |
Oxy spunea... "...am reusit un record..."
Sunt sigur ca ii cunosti pe uni dintre ei...
Felicitari Adrian si celor care te-au sprijinit pentru realizarea acestei intalniri. Sa aveti parte de cat mai multe! _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c
Ultima modificare efectuată de către IM la Joi Apr 21, 2011 6:27 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 215 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Apr 21, 2011 9:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumim,sa speram ca o sa fie cat mai multe insa se mai intampla uneori sa planificam intalniri sau competitii iar unii care ar trebui sa te ajute si care isi dau un cuvant sa isi schimbe optiunea si sa ne lase balta.Pana la urma cel mai corect este sa te bazezi pe propiile resurse si idei. |
|
Sus |
|
 |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Joi Apr 21, 2011 9:16 am Titlul subiectului: |
|
|
BASIC a scris: | Multumim,sa speram ca o sa fie cat mai multe insa se mai intampla uneori sa planificam intalniri sau competitii iar unii care ar trebui sa te ajute si care isi dau un cuvant sa isi schimbe optiunea si sa ne lase balta.Pana la urma cel mai corect este sa te bazezi pe propiile resurse si idei. |
Stiu probabil cel mai bine dintre toti cat este de greu. Am cativa ani buni de organizare de astfel de competitii. Degeaba dorinta personala este foarte mare...
La urmatoarea intalnire incerc sa fiu prezent din respect pentru efortul si munca celor care o organizeaza. _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

|
Trimis: Joi Apr 21, 2011 10:42 am Titlul subiectului: |
|
|
nu inteleg citatul numelui meu, shoka zambea in postul original la o replica ...
ce nu inteleg iarasi , CE CAUTI CU LINK DE EMMA AICI???????? nu iti este clar ca ai sectiune separata? e asa greu de debitat un lucru? vrei sa vezi ce inseamna spam adevarat?
si inca ceva, nu mai fa pe victima si citeste BINE ce a scris basic |
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
|
Trimis: Joi Apr 21, 2011 10:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Esti binevenit sa vii oriunde atata vreme cat nu incerci sa schimbi evenimentul si sa il transformi in altceva.Si nu vreau sa devin acid dar nu cred ca e cazul sa tot amintim de emma emma cum avem ocazia .Nu cred ca cineva de aici a facut ceva asemanator pe vreun topic/subforum emma.
Multumesc de intelegere(daca e). |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Joi Apr 21, 2011 10:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
antidotu79 a scris: | providius a scris: | sa vedem poate mai reusim macar o intalnire anul asta  |
"macar" ? cuvintele tale ma doare |
din pacate sunt putin cam costisitoare aceste intalniri,iar cum toti avem de investit destul de mult in sistemele noastre uneori ne e peste mana sa reusim sa ne adunam asa de multi,eu am incercat pana acum sa ma prezint de doua ori pe an la bucuresti si mi-a iesit,sa vedem ce va fi anul asta,oricum fac tot posibilul sa vin oriunde  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
|
Trimis: Vin Apr 22, 2011 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai puneti poze care mai aveti:) |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Apr 23, 2011 12:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Poze si reteta de prajitura ! _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
|
Trimis: Sâm Apr 23, 2011 12:29 am Titlul subiectului: |
|
|
M-am razgandit....reteta de prajitura !!!!....nush cine....nush cum....dar.....superb....sarumana'  |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Sâm Apr 23, 2011 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
da da a fost excelenta,multumim,ne-a indulcit dimineata  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
antidotu79 Priceput
Data înscrierii: 28/Mai/2008 Mesaje: 208
|
Trimis: Mar Apr 26, 2011 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
ssrli a scris: | Poze si reteta de prajitura ! |
) prajitura a fost facuta de sustinatoarea mea numarul 1, iar dupa cum am promis ne-am prezentat cu o delicioasa gustare, ma bucur ca v-a placut si indulcit asa nitelus de dimineata  _________________ ever and ever
http://www.arsego.ro |
|
Sus |
|
 |
|