Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Condensator AS Connect PRO-805

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
deepinlove

Data înscrierii: 15/Oct/2013

MesajTrimis: Mar Oct 15, 2013 4:20 pm    Titlul subiectului: Condensator AS Connect PRO-805 Răspunde cu citat (quote)

Salut, mi-am cumparat de ceva vreme un condensator de aici de pe site. E vorba de http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Condensatoare/AS-Connect/PRO-805/

Problema e ca la fiecare cateva secunde tot scoate niste bip-uri, cred ca se incarca sau ce naiba face. Si cu mp3-ul si statia oprite face tot la fel, nu chiar asa des dar se aude si de la un timp e stresant. M-am tot uitat la el, m-am uitat si la ambalaj, nu vad nicaieri un buton sau ceva setare sa-l pun pe mut. Se aude chiar tare bipu ala, ce sa-i fac?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alexandru.antrax
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Oct 16, 2013 10:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am avut si eu cateva condensatoare d-alea si sunt cam tampite gandite cu bip-urile alea, sunt chiar deranjante
ce poti sa ii faci e sa ii scoti capacul ala de plexiglas de deasupra si cauta buzzerul care tiuie
buzerul este un butoias negru care o gaura in centru
baga o bucaticva de servetel in gaura aia si vezi daca mai face asa tare, daca tot ti se pare ca e tare mai baga mai mult servetel in final se diminueaza sunetul al un nivel acceptabil

mai e si alta metoda mai ortodoxa dar tre sa ai ceva cunostinte de electronica
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Mie Oct 16, 2013 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da il rupi de acolo sa nu mai tiuie :p
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Joi Oct 17, 2013 1:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as pune o bucata de scotch sau l-as dezlipi de pe placa.
Sus
deepinlove

MesajTrimis: Vin Oct 18, 2013 12:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am gandit la guma de mestecat si maine promit ca asta fac. Deja ma tampeste de o luna incoace. Mai costa si 400 de lei... nici n-am crezut sa n-aiba ceva setare de mute la banii astia.

Nu mi-a rezolvat nici problema pt care a fost cumparat. La volum mare si cand e bassu puternic ori mi se tureaza motorul la relantiu ori are tendinta sa moara. Care-i problema? Sa schimb bateria cu una mai mare? Asta e de 44 ah parca pe motor de 1.6. Stiu ca e mica dar am crezut ca se rezolva cu un condensator. Imi afiseaza 13,xV si dupa un bass puternic la volum mare scade la vreo 12V si dupa cateva secunde urca iar la 13,xV. Asa trebuie sa functioneze condensatorul? Nu stiu sigur cat de bine l-am legat, de aia va intreb ca pana acum n-am mai avut.
Sus
Alex-T
Pasionat

Data înscrierii: 15/Aug/2013

MesajTrimis: Vin Oct 18, 2013 12:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Man din ce am citit aici pe forum colegii recomanda baterii auxiliare in portbagaj decat sa dai banii pe un condensator. Eu am tot 1.6 si tot baterie de 44Ah aceleasi simptome: farurile si luminile din bord fluctueaza odata cu bassul, motorul are tendinta sa moara pentru ca instalatia trage prea mult curent la volum ridicat si in concluzie risti atat tu cat si eu cu configuratia asta sa ne stricam jucariile. Eu tin statia setata pe minim si ascult la volum acceptabil, mi-am instalat si un voltmetru langa volan sa monitorizez tensiunea sa vad cand e bine sa-i dai si cand e bine sa te opresti.
Sus
deepinlove

MesajTrimis: Vin Oct 18, 2013 12:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alex-T a scris:
Man din ce am citit aici pe forum colegii recomanda baterii auxiliare in portbagaj decat sa dai banii pe un condensator. Eu am tot 1.6 si tot baterie de 44Ah aceleasi simptome: farurile si luminile din bord fluctueaza odata cu bassul, motorul are tendinta sa moara pentru ca instalatia trage prea mult curent la volum ridicat si in concluzie risti atat tu cat si eu cu configuratia asta sa ne stricam jucariile. Eu tin statia setata pe minim si ascult la volum acceptabil, mi-am instalat si un voltmetru langa volan sa monitorizez tensiunea sa vad cand e bine sa-i dai si cand e bine sa te opresti.

Eu n-am treaba cu farurile sau luminile din bord, nu palpaie chiar deloc indiferent de volum. Doar la relantiu nu-mi sta acu fix cand e dat tare volumul. (~70% din mp3, 70% statie). In mers daca tin motorul la 2000 de ture nu mai are nicio treaba cu muzica, se poate da oricat de tare. De aia m-am gandit la baterie ca e prea mica, se descarca prea repede si se tureaza ca sa o incarce la loc. Am pe o alta masina cu motor de 2000 o baterie mai mare, de 66ah. Neaparat o pun sus maine in caz ca incape si o sa vad daca se schimba ceva. Daca nu... nu stiu ce sa fac. Si e statie de doar 500w da-o incolo ca prea imi bat capu' cu ea.
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Vin Oct 18, 2013 9:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este si normal ca sa scada voltajul pr impulsuri de bass poate nu chiar asa de tare dar si bateria este mica .... eu am de 64Ah si tot face figuri ....
deepinlove

MesajTrimis: Dum Oct 20, 2013 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am rezolvat problema sunetului cu guma de mestecat, abia se mai aude chiar si cand e liniste totala.

Cealalta problema insa o mai am. Am schimbat bateria de 44 ah cu alta de 66 dar nu vad vreo diferenta. Tot asa patesc la volum mare, ori se tureaza ori are tendinta sa moara motorul. Ce sa-i mai fac? Bateria am schimbat-o, condensator am cumparat, alte sugestii/pareri?
Sus
Alex-T
Pasionat

Data înscrierii: 15/Aug/2013

MesajTrimis: Dum Oct 20, 2013 2:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai incercat faza cu Big 3 ? Dublarea cablurilor de la alternator la borna de +, de la masa la bloc motor si de la masa la caroserie. Eu am in plan asa ceva pentru Fordul meu.
Banuiesc ca acum ca ti-ai rezolvat problema cu sunetul acela enervant noi cam deviem de la subiectul topicului cu ce zic eu aici. Intra pe topicurile cu Big 3 de pe forum intreaba acolo ce si cum sau citeste si te lamuresti. Bafta.
Sus
deepinlove

MesajTrimis: Dum Oct 20, 2013 2:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alex-T a scris:
Ai incercat faza cu Big 3 ? Dublarea cablurilor de la alternator la borna de +, de la masa la motor si de la masa la caroserie. Eu am in plan asa ceva pentru Fordul meu.

Inca nu am incercat dar chiar m-am gandit in timp ce schimbam bateria, pareau cam subtirele cablurile ce vin la borne, nu sunt nici macar pe jumatate din cat e cablul ce-l am de la + la condensator. O sa incerc si asta. Nu inteleg de ce atata bataie de cap pt o statie de 500w.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum