Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

CONDENSATOR INEXISTENT :)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
mihaitza1

Data înscrierii: 15/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 9:40 pm    Titlul subiectului: CONDENSATOR INEXISTENT :) Răspunde cu citat (quote)

tocmai mi-a venit o comanda iar intre produsele comandate am primit un CONDENSATOR US BLASTER 5473 de 1.2F. Ciudat este ca am cautat pe siteul US BLASTER si condensatorul cu numele USB 5473 are 1F si in oferta BE-LOUD la fel. Pe cutie si pe condensator scrie 1.2F. Pe site nu exista USB 5473 de 1.2F. Cum asa???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 9:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o fi vreun model mai nou... iar pe site nu sunt toate produsele dar se pot aduce cam tot ce iti doreste sufletelul Very Happy oricum bucura-te ai platit unu de 1 F si ai primit de 1.2 F

o zi buna
Sus
mihaitza1

Data înscrierii: 15/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate o fi asa...dar mai e ceva...daca aparea un nou model se poate sai fi dat acelasi nume (USB 5473) ? Oricum am platit unul de 1.2F. In cartea tehnica sosita odata cu condensatorul, USB 5473 are 1F. E posibil sa fi aparut pe piata produse contrafacute?... intreb si eu... Confused Shocked
Oricum livrarea a fost mai mult decat PROMPTA. Buna treaba!!! Very Happy
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Iul 27, 2006 12:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa cum am vorbit si pe yahoo, ma lamuresc maine... O fi vreun model nou sau vreo greseala pe site-ul US Blaster... eu de acolo am luat specificatiile. Revin maine cu concluzia.

Nu e nimic contrafacut, noi luam marfa de la importatorul USB in Romania.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Iul 28, 2006 1:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se pare ca e o greseala pe site-ul USB, modelul USB 5473 are 1.2 Farazi.
updatez acum si la noi.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum