|
|
|
Autor |
Mesaj |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Mie Noi 15, 2006 1:21 pm Titlul subiectului: Condensator, mod de conectare |
|
|
Mi-am achizitionat un Dietz de 1F, diseara am sa-l conectez, insa am o mica indoiala. Eu am alimentari separate (din baterie pana-n amplif-uri) pentru cele 2 statii din portbagaj (JBL 60.2 si JBL 75.4), as vrea sa leg condensatorul langa 75.4, ea este marele consumator, duce 2 tuburi JBL 1204T.
Intrebarea mea este daca dauneaza faptul ca exista traseu lung pana-n cealalata statie (care de altfel e reglata la volum mic si bass-ul taiat la 135hz, deci nu consuma foarte mult) ?
As folosi un singur cablu de alimentare cu un splitter, insa nu gasec siguranta mai mare de 70A, iar ambele statii au nevoie de cel putin 100A. Iar cablu care sa duca 100A... |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Noi 15, 2006 1:40 pm Titlul subiectului: Re: Condensator, mod de conectare |
|
|
sa stii ca un condensator regularizeaza tensiunea in tot sistemul electric, nu doar in apropierea lui. deci efectul lui se va face simtit peste tot, si la celalalt amplificator, nu doar cel din apropierea lui. |
|
Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

|
Trimis: Mie Noi 15, 2006 3:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pt info, Asus. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Noi 15, 2006 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
placere. felicitari ptr cele 100 de postari la mai multe |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Noi 16, 2006 12:05 am Titlul subiectului: Re: Condensator, mod de conectare |
|
|
asus a scris: | sa stii ca un condensator regularizeaza tensiunea in tot sistemul electric, nu doar in apropierea lui. deci efectul lui se va face simtit peste tot, si la celalalt amplificator, nu doar cel din apropierea lui. |
Si daca vrei sa mergi pana-n panzele albe si sa fii sigur ca totul merge optim poti sa pui o bucata de cablu gros intre bornele + ale celor 2 amplificatoare e acelasi circuit pana la urma... si in felul asta condensatorul va fi aproape si de celalalt amp.
Punem saptamana asta pe site cabluri, sigurante si blocuri de distributie Stinger... s-ar putea sa te intereseze daca vrei sa faci treaba mai elegant. |
|
Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

|
Trimis: Joi Noi 16, 2006 12:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Deja am 100 de mesaje? Multumesc pt felicitari
Am montat Dietz-ul, isi face treaba, desi in continuare masina, la turatie mica se infraneaza cand bubuie bass-ul, alternatorul intra in sarcina extrema si opune rezistena mare.
Cred ca in continuare o sa ma axez pe difuzoare fata (probabil amplificate cu Mutant-ul) si insonorizarea masinii. Alternatorul ala a fost un mare pas inainte, in conjunctie cu Dietz-ul a rezolvat problema alimentarii cu energie electrica.
Mihai, cu siguranta am sa iau cel putin un splitter Stinger si ceva sigurante de valori cat mai mari  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|