Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Condensator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
catageo_81
Pasionat

Data înscrierii: 23/Mai/2013
Locație: ploiesti

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2014 10:08 am    Titlul subiectului: Condensator Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa instalez un condensator dar nu prea am cum sa-l pun langa amplificator. Cam la ce distanta maxima se poate instala? Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2014 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce nu-l poti pune langa amplificator ? Nu cred ca ar trebui sa depaseasca 20cm lungimea cablurilor, cu cat mai scurt cu atat mai bine.
catageo_81
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2014 1:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="ionuutzuu"]De ce nu-l poti pune langa amplificator ? Nu cred ca ar trebui sa depaseasca 20cm lungimea cablurilor, cu cat mai scurt cu atat mai bine.[/quote]

Din cauza unui accident ma deplasez cu un scaun rulant care trebuie sa incapa si el in portbagaj. Mi-am luat un condensator destul de scumput si as vrea sa-l montez cumva mai ferit de lovituri etc. dar nici sa-l ascund ptr ca e cam OZN :))
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2014 2:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Condensatorul nu ajuta prea mult,sincer.Mai bine il vinzi si iti iei cabluri mai serioase .Sau mai bine,mai strangi bani si iti iei o baterie mai buna !
Sus
catageo_81
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2014 2:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="Bogdi24"]Condensatorul nu ajuta prea mult,sincer.Mai bine il vinzi si iti iei cabluri mai serioase .Sau mai bine,mai strangi bani si iti iei o baterie mai buna ![/quote]

Am cabluri destul de groase si traseu destul de scurt pentru ca am bateria in portbagaj. Ma gandeam ca protejez alternatorul...
Sus
catageo_81
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2014 2:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam asa sta treaba prin portbagajul meu...

[img][/img]

portbag..JPG
 Description:
 Filesize:  94.63 KB
 Viewed:  227 Time(s)

portbag..JPG

Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2014 2:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai cred ca sw ala nu e batut in cuie..ii schimbi nitel pozitia sa incapa si condensatorul daca tii mortis sa-l pui dar din cate am auzit nu prea ajuta, mai mult e de efect. ce putere are amplif? la o putere relativ mica nu ai nevoie de condensator
Sus
catageo_81
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2014 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="alecspc"]Pai cred ca sw ala nu e batut in cuie..ii schimbi nitel pozitia sa incapa si condensatorul daca tii mortis sa-l pui dar din cate am auzit nu prea ajuta, mai mult e de efect. ce putere are amplif? la o putere relativ mica nu ai nevoie de condensator[/quote]

O sa vad cum naiba le asez. Trebuia sa-mi iau o duba :))
Astea sunt specificatiile amplif-ului:

4 x 100W RMS during 4-channel operation at 4 ohms (equivalent to 4 x 200W max)
4 x 200W RMS during 4-channel operation at 2 ohms (equivalent to 4 x 400W max)
2 x 400W RMS during 2-channel operation at 4 ohms (equivalent to 2 x 800W max)
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2014 3:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ai nevoie de condensator. Ti-am vazut setup-ul intr-un post de pe la sfarsitul lui 2013, in caz ca nu le-ai schimbat. Vinde-l si fa altceva mai bun cu banii.
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2014 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

catageo_81 a scris:
Mi-am luat un condensator destul de scumput

Catalin data viitoare da un telefon cand mai vrei sa-ti iei cate ceva, te-as fi scutit de o cheltuiala in plus!
Parerea mea este sa nu-l mai montezi si lasa-ti traseul de curent neintrerupt pana in amplificator!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum