Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

condensator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
mihai112

Data înscrierii: 01/Aug/2015

MesajTrimis: Sâm Aug 01, 2015 4:27 pm    Titlul subiectului: condensator Răspunde cu citat (quote)

buna… am un takara media player RDV1667BT, woofer Impulse 1200w si amplificator Magnat edition two 500w… vreau sa achizitionez un condensator Renegade RX1200.. intrebari:
1 cu ce ma avantajeaza montarea condensatorului?
2 este vreo problema ca am kit cabluri trase pe o singura parte a masini?(+ de la baterie, RCA si rem sunt toate pe o parte unul langa altul)
masina este un opel vectra 1.6 benzina de 55kw din anul 92, am pe ea baterie Varta Blue dynamic de 12v 74Ah 680A(en)
multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Sâm Aug 01, 2015 8:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu.ti trebuie condensator..iar cablu rca se trage separat..nu pe langa cel de curent.
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Aug 02, 2015 6:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Cu nimic.
2. ^^^
Sus
mihai112

MesajTrimis: Lun Aug 03, 2015 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc de raspunsuri,,,,
daca achizitionez asa ceva http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/MAGNAT/Black-Core/Black-Core-One/
trebuie sa schimb woofer-ul sau este ok asta care il am?
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2015 11:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu știm ce woofer ai.
Sus
mihai112

MesajTrimis: Vin Aug 07, 2015 11:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

woofer Impulse 1200w

images.jpg
 Description:
 Filesize:  4.83 KB
 Viewed:  1060 Time(s)

images.jpg

Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 19, 2015 4:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Depinde ce impedanta are si putere exprimata in w rms, de ex acel amp la care te gandesti are doar 350w in 4 ohm, adica la impedanta subwooferului tau...

Dc ești pasionat si vrei mai mult, poti sa le vinzi pe bursa si sa iti iei altceva, sau faci schimb cu cineva interesat...
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 19, 2015 4:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vazut acum ce putere are amp tau..150w, e putin, mai mine cumpara asa ceva: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/CRUNCH/GTi/GTi-2200/ are 400 w rms cam exact cat poate subwooferul tau☺☺

Iar de baniti ramasi poti achizitiona un sistem de boxe pt fata si le amplifici cu amplificatorul pe care il ai acum pe masina, este varianta mea. Ex sistem:http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Infinity/Reference/REF6500CX/

Dc iti mai raman banuti, insonorizare portiere fata si un condensator de 1.2 f
Bafat!
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mie Aug 19, 2015 5:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

FĂŁrĂŁ condensatoare!!! Nu mai dați sfaturi impertinente.

Ai cont pe forum din 2006, cum e posibil ca Ăźn 9 ani sa nu Ăźnveți nimic?
Sus
mihai112

MesajTrimis: Mie Aug 26, 2015 9:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms tuturor.. am achizitionat asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/Ground-Zero/Iridium/GZIA-2235HPX/ si merge perfect.....
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum