| |
| Autor |
Mesaj |
grizzlee
Data înscrierii: 09/Oct/2008 Mesaje: 27
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 4:28 pm Titlul subiectului: Conditii garantie |
|
|
hello
Nu stiu daca e bine aici facut thread-ul,dar nah.As avea si eu o intrebare in ceea ce priveste garantia la produsele cumparate de la be-loud.De ex as vrea sa imi iau un amplificator.Ce ma intereseaza pe mine,sunt conditiile care sunt impuse la garantie.Intreb asta ptr ca nu sunt din Buc si in caz ca se defecteaza statia,sa nu fiu nevoit sa imi cumpar alta decat sa mai o schimb.Am citit pe aici pe undeva ca trebuie de ex sa le prezinti un document cum ca a fost instalat de cineva autorizat sau altfel nu iti pot schimba/repara produsul,lucru cu care eu nu sunt de acord,ptr ca nu sunt atat de batut in cap sa nu stiu sa leg un + si un - la o statie.
ma poate ajuta cineva?
mersi |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
conditia de baza pt acordarea garantii e montarea la service autorizat.
deja ai gresit !
la amplificator se leaga, de fapt, un minus si doua plusuri (unu alimentarea de forta direct de pe baterie printr-o siguranta calibrata in functie de statie si unu alimentarea pt comanda, de obicei trasa de la player (rem) )
transportul in cazul defectarii in timpul garantiei e suportat de be-loud. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
grizzlee
|
Trimis: Mie Noi 12, 2008 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
,stiu cum se leaga o statie,dar ideea e ca nu ma pun sa ma duc sa mai dau 50 ron pe montaj doar ca sa primesc o factura cand poate mai bine realizez eu montajul. |
|
| Sus |
|
 |
latea Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008 Mesaje: 165 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 12, 2008 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
aia 50 de ron iti poate salva subwooferul sau amplificatorul scump ...si sa zici mersi ca sutn doar 50 ron...sa iti arat eu chitanta de 170 ron ...dar asta e situatia...chitanta aia salveaza multe... _________________ Sunt pirat si am toate motivele!!! |
|
| Sus |
|
 |
grizzlee
|
Trimis: Joi Noi 13, 2008 1:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer nu mi se pare prea ok.Eu de ex nu pot sa ajung in timpul saptamanii nicicum la asa o firma si in weekend nu e nicicare deschis la noi.Nu pot sa stau 2 luni sa imi montez un amplificator cand se poate monta in 30 min.
O chitanta nu reprezinta tocmai garantia ca montajul a fost facut corect. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Noi 13, 2008 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa e, o chitanta nu garanteaza ca montajul e facut corect, dar te absolva pe tine de orice vina daca se strica ceva.
Priveste-o ca pe o asigurare... |
|
| Sus |
|
 |
|