| |
| Autor |
Mesaj |
Toma Pasionat
Data înscrierii: 13/Mai/2011 Mesaje: 175 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 04, 2011 2:23 pm Titlul subiectului: Conectare adaptor de la iesire hi la low |
|
|
Salutari tuturor!
Nedumerirea mea este urmatoarea: eu la playerul masinii am 2 perechi de rca pt amplificator si sunt curios daca as deconecta boxele si as pune doua adaptoare hi-low pe fire daca playerul ar pati ceva.
Cam ce voltaj as avea pe iesirile din adaptor?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri. _________________ Suficient bass in masina ai atunci cand parul unei fete devine umbrela. |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Iul 04, 2011 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca ai deja 2 perechi de RCA, la ce mai trebuie adaptoarele ?
RCA-urle ce semnal au ? Front + Rear ? Front + Sub ? _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Toma Pasionat
|
Trimis: Lun Iul 04, 2011 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Front+ Rear/Sub...chestia e ca de ele am nevoie pentru statia subwooferului ca are nevoie de 4 rca-uri (acum impart iesirea de sub cu doua y-uri pentru statie dar si semnalul se imparte si asta ma streseaza)
Vroiam ca adaptoarele sa le pun pe statie si sa imi mai ramana 2 perechi pentu o statie care sa-mi amplifice boxele. _________________ Suficient bass in masina ai atunci cand parul unei fete devine umbrela. |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Lun Iul 04, 2011 4:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
solutia cu adapto hi-low e paguboasa pt ca preiei si distorsiunile etajului final al casetofonului
pune Y-uri linistit pt ca oricum toate statiile auto au nivel de intrare reglabil |
|
| Sus |
|
 |
Toma Pasionat
|
Trimis: Lun Iul 04, 2011 6:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
de faza cu distorsiunile imi era frica....oricum cred ca varianta optima ar fi sa imi iau un player cu 3 perechi de iesiri destul de puternice...atunci o sa fie cu totul alta mancare de peste. _________________ Suficient bass in masina ai atunci cand parul unei fete devine umbrela. |
|
| Sus |
|
 |
|