|
|
|
Autor |
Mesaj |
robert.ruscan
Data înscrierii: 07/Apr/2013 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Apr 08, 2013 12:06 am Titlul subiectului: CONECTARE COMBINA SONY LA PC |
|
|
Buna seara.Detin o combina Sony LBT-D307 / HST-D307 si as dori sa o conectez la PC.Cum ar trebui sa procedez?Nu am cunostinte in domeniu, dar din cate am citit inteleg ca as avea nevoie de un cablu Rca-Jack : http://www.conectica.ro/images/84000M.jpg .Astept un raspuns.Multumesc si o seara placuta! |
|
Sus |
|
 |
Divi
Data înscrierii: 21/Aug/2012 Mesaje: 37
|
Trimis: Lun Apr 08, 2013 8:45 am Titlul subiectului: Re: CONECTARE COMBINA SONY LA PC |
|
|
[quote="robert.ruscan"]din cate am citit inteleg ca as avea nevoie de un cablu Rca-Jack [quote]
Da, sau de un cablu rca-rca si un adaptor stereo RCA-Jack. Cablul RCA trebuie sa fie de calitate (bine ecranat etc.).
Cred ca ar fi o idee buna ca ambele aparate sa fie conectate la prize cu impamantare. |
|
Sus |
|
 |
robert.ruscan
Data înscrierii: 07/Apr/2013 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Apr 08, 2013 2:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am rezolvat cu un cablu Rca-Jack. Merge si pe mufa CD si pe VIDEO.O zi buna! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|