Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

conectare difuzoare usa fata + tweetere Mitsubishi Lancer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
z3rgiu

Data înscrierii: 12/Mar/2016

MesajTrimis: Joi Mar 31, 2016 3:03 pm    Titlul subiectului: conectare difuzoare usa fata + tweetere Mitsubishi Lancer Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua,

Am nevoie de un raspuns legat de montarea unui Set de difuzoare auto pe douĂŁ cĂŁi Hertz DSK 165.3 pe un mistubishi lancer 2008 pe usile din fata.

Mai exact vreau sa stiu daca trebuie sa folosesc crossover-ul primit in pachet sau conectez sistemul pe firele existente de la sistemul OEM. Mentionez ca e vorba de sistemul standard neamplificat, nu de cel premium Rockford Fosgate cu amplificator. Daca folosesc crossoverul va rog sa imi explicati unde il conectez la Player ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Mar 31, 2016 3:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Neaparat cu crossoverul din pachet altfel arzi tw. Citeste pe filtru ca scrie cum sa-l conectezi.
z3rgiu

MesajTrimis: Joi Mar 31, 2016 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bun, folosesc crossover-urile din pachet. la crossover conectez difuzorul+ tweeterul si cablul care iese de la crossover il conectez unde? la cablurile existente in usa pentru boxa? cablurile care duc la twitterul original raman goale ?
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Mar 31, 2016 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din player 2 fire intra in crossover, din crossover ies 4 fire, 2 spre mid, 2 spre tw.
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Joi Mar 31, 2016 11:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intrarea crossover-ului o vei conecta cu firele de la midbass-ul de fabrica. Firele ce duc in varianta de fabrica la tweeter vor raman nefolosite.
Pentru a determina care este firul de "plus" urmareste traseul de la twèeter-ul de fabrica. Ar trebui sa vezi lipit pe el un condensator. Urmaresti firul si vezi unde se ramifica cu cel de midbass.
Este posibil sa nu fie respectata regula condensatorului pe firul de plus. Decj daca raspunsul pe bass nu este multumitor inversezi firele de la intrarea in crossover.

z3rgiu

MesajTrimis: Vin Apr 01, 2016 8:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi fain de sfaturi, asa am conectat si functioneaza perfect. Am incercat in timpul montajului sa fac probe cu firele conectate in ambele feluri posibile si sincer nu vad nicio diferenta. Este posibil asa ceva ? sa nu conteze cum am conectat firul de plus ?
Sus
Alin0011

Data înscrierii: 09/Iul/2015

MesajTrimis: Vin Apr 01, 2016 1:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

z3rgiu a scris:
Mersi fain de sfaturi, asa am conectat si functioneaza perfect. Am incercat in timpul montajului sa fac probe cu firele conectate in ambele feluri posibile si sincer nu vad nicio diferenta. Este posibil asa ceva ? sa nu conteze cum am conectat firul de plus ?

Z3rgiu, cum se aud? se simte vreo diferenta in calitate/bass?
Sus
z3rgiu

MesajTrimis: Vin Apr 01, 2016 3:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se aud bine. Difuzoarele originale erau de 15 W. Nu am apucat inca sa ma joc cu setarile dar primele impresii sunt urmatoarele: Sunetul e mai curat, mai clar, basul nu e neaparat mult mai puternic dar s-ar putea sa fie din cauza ca nu am umblat la setari, la un moment dat aveam difuzoarele stock pe o parte si cele noi pe cealalta si de la un nivel al volumului in sus cele stock sunau foarte distorsionat si baraiau in timp ce noile difuzoare se auzeau foarte clar.

Per total sunt multumit de difuzoare si le recomand.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum