|
Autor |
Mesaj |
z3rgiu
Data înscrierii: 12/Mar/2016 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Mar 31, 2016 3:03 pm Titlul subiectului: conectare difuzoare usa fata + tweetere Mitsubishi Lancer |
|
|
Buna ziua,
Am nevoie de un raspuns legat de montarea unui Set de difuzoare auto pe douĂŁ cĂŁi Hertz DSK 165.3 pe un mistubishi lancer 2008 pe usile din fata.
Mai exact vreau sa stiu daca trebuie sa folosesc crossover-ul primit in pachet sau conectez sistemul pe firele existente de la sistemul OEM. Mentionez ca e vorba de sistemul standard neamplificat, nu de cel premium Rockford Fosgate cu amplificator. Daca folosesc crossoverul va rog sa imi explicati unde il conectez la Player ? |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
z3rgiu
|
Trimis: Joi Mar 31, 2016 3:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
bun, folosesc crossover-urile din pachet. la crossover conectez difuzorul+ tweeterul si cablul care iese de la crossover il conectez unde? la cablurile existente in usa pentru boxa? cablurile care duc la twitterul original raman goale ? |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Joi Mar 31, 2016 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intrarea crossover-ului o vei conecta cu firele de la midbass-ul de fabrica. Firele ce duc in varianta de fabrica la tweeter vor raman nefolosite.
Pentru a determina care este firul de "plus" urmareste traseul de la twèeter-ul de fabrica. Ar trebui sa vezi lipit pe el un condensator. Urmaresti firul si vezi unde se ramifica cu cel de midbass.
Este posibil sa nu fie respectata regula condensatorului pe firul de plus. Decj daca raspunsul pe bass nu este multumitor inversezi firele de la intrarea in crossover. _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
Sus |
|
 |
z3rgiu
|
Trimis: Vin Apr 01, 2016 8:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Mersi fain de sfaturi, asa am conectat si functioneaza perfect. Am incercat in timpul montajului sa fac probe cu firele conectate in ambele feluri posibile si sincer nu vad nicio diferenta. Este posibil asa ceva ? sa nu conteze cum am conectat firul de plus ? |
|
Sus |
|
 |
Alin0011
Data înscrierii: 09/Iul/2015 Mesaje: 4
|
Trimis: Vin Apr 01, 2016 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
z3rgiu a scris: | Mersi fain de sfaturi, asa am conectat si functioneaza perfect. Am incercat in timpul montajului sa fac probe cu firele conectate in ambele feluri posibile si sincer nu vad nicio diferenta. Este posibil asa ceva ? sa nu conteze cum am conectat firul de plus ? |
Z3rgiu, cum se aud? se simte vreo diferenta in calitate/bass? |
|
Sus |
|
 |
z3rgiu
|
Trimis: Vin Apr 01, 2016 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se aud bine. Difuzoarele originale erau de 15 W. Nu am apucat inca sa ma joc cu setarile dar primele impresii sunt urmatoarele: Sunetul e mai curat, mai clar, basul nu e neaparat mult mai puternic dar s-ar putea sa fie din cauza ca nu am umblat la setari, la un moment dat aveam difuzoarele stock pe o parte si cele noi pe cealalta si de la un nivel al volumului in sus cele stock sunau foarte distorsionat si baraiau in timp ce noile difuzoare se auzeau foarte clar.
Per total sunt multumit de difuzoare si le recomand. |
|
Sus |
|
 |
|