|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dan70
Data înscrierii: 05/Oct/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Oct 05, 2006 12:28 am Titlul subiectului: Conectare ipod la sitemul audio al masinii |
|
|
As vrea sa-mi conectez ipodu la sistemul audio, preferabil direct (adica prin cablu). Acuma il folosesc in masina printr-un transmitator FM Griffin iTrip, insa in oras poti sa uiti de el, din cauza interferentelor. La drum lung, depinde pe unde mergi. Pe scurt, e departe de ideal.
Gasesc la voi un adaptor care sa bage semnal din ipod prin intrarea de magazie de CD a radio-CD-ului masinii? Masina e un Opel Vectra C cu radio-CD-ul din fabrica. Nu vreau sa schimb radio-CD-ul fiindca e masina firmei, nu e a mea. Practic e nevoie de un adaptor care sa faca din mufa aia prin care se leaga magazia doua mufe RCA stereo la care sa conectez ipodu ca la orice amplif. Mai exista variante in care intre ipod si radio-CD se mai pune o interfata care iti permite sa accesezi meniurile ipodului cu comenzile radioului masinii - am vazut prin state, insa vin in kituri complete pe tipuri de masini si americanii nu au Vectra... aduceti voi asa ceva, pentru Vectra C?
Alta solutie la care ma gandesc ar fi sa folosesc un modulator FM cu cablu, insa nu stiu daca e mare diferenta de calitate fata de transmitator FM... voi ce ziceti?
Sau, ultima solutie ar fi sa schimb totusi naibii radio-CD-ul care vine cu masina si sa iau unul care are intrare de ipod, dar in cazul asta il pot pune la loc pe ala vechi cind firma imi schimba masina?
Poveste lunga, stiu...
Mersi anticipat pentru orice sugestii.
Dan |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|