|
|
|
Autor |
Mesaj |
Adi igal
Data înscrierii: 31/Oct/2015 Mesaje: 5
|
Trimis: Dum Noi 01, 2015 12:12 am Titlul subiectului: Conectare mixer behringer eurorack 1002 la placa sunet PC |
|
|
In primul si primul rand salut comunitatea dumneavoastra si va spun ca s-a marit cu un membru !
Numele meu este Adrian, de profesie (momentan) electrician, de practica pictor,chitarist, vocalist.
In al doilea rand spun:
"DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA IN PACE PE CEI 27 DE OAMENI CARE AU PLECAT DINTRE NOI!"
Iar acum revenim la subiect, maine adaug si poze, pentru a elucida misterul conectarii mixerului la PC!
Am o camera slaba la telefon si la intuneric moare, maine cand o sa fie lumina naturala o sa fac si niste poze.
Undeva am o problema mare de tot si nu stiu daca este de la mixer, microfon, cablu, conectica, sau este de natura software.
Sunetul este prost, si nu coincide ce aud eu in casti, cu ce aud eu pe inregistrare.
Maine detaliez cu lux de amanunte tot!
Momentan va spun o seara minunata! Daca ati putea sa ma ajutati ar fi fantastic, de vreo 3 luni ma chinui la propriu, nici nu mai stiu ce sa fac sa am un sunet corect, in nici un caz de studio... dar amatoric vorbind macar.
|
|
Sus |
|
 |
Adi igal
|
Trimis: Dum Noi 01, 2015 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Placa de sunet si mixerul :
Description: |
|
Filesize: |
19.35 KB |
Viewed: |
1075 Time(s) |

|
|
88.65 KB |
326 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
Adi igal
|
Trimis: Dum Noi 01, 2015 7:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cablul microfonului si microfonul
|
19.22 KB |
1072 Time(s) |

|
|
29.3 KB |
318 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
Adi igal
|
Trimis: Dum Noi 01, 2015 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cablul de conectare mixer placa audio am asa:
JACK- RCA
Si un cablu cu 2 tata L si R, pt intrarile acelea la mixer de L - R si la capatul lui are intrere compatibila tot tata care se potriveste in acele orificii ale placii de sunet.
|
7.96 KB |
1067 Time(s) |

|
|
28.81 KB |
302 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
Adi igal
|
Trimis: Dum Noi 01, 2015 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cum spuneam am sunet prost volumic.
In casca sunetul captat de microfon apare foarte natural, aproximativ egal cu volumul negativului, dar pe inregistrare se aude mult mai incet ce capteaza microfonul decat in casca.
Principala intrebare este cum conectez corect tot ce am, si ce anume imi mai trebuie?
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|