|
Autor |
Mesaj |
piticasgabriel
Data înscrierii: 21/Mai/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: Sâm Mai 21, 2011 6:07 pm Titlul subiectului: Conectare Proson Event 10 |
|
|
Buna ziua!
In primul rand imi cer scuze daca acest subiect a mai fost discutat.
Am achizitionat de curand prin intermediul altcuiva o pereche de boxe Proson Event 10 de la BE-LOUD si am o nelamurire. Rog frumos un moderator sa ma ajute cu urmatoarea problema: trebuie facuta vreo modificare la cele 4 borne pentru a lucra pe 8 ohmi sau raman asa cum sunt? Masurat cu aparatul indica 4 ohmi. Cum se procedeaza? Nu vreau sa stric ceva si prefer 8 ohmi. Oricum, superbe boxe!
Multumesc anticipat! |
|
Sus |
|
 |
piticasgabriel
|
Trimis: Lun Mai 23, 2011 4:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nimeni nu ma poate ajuta? Ca end-user, trebuia sa gasesc aceasta explicatie/configurare implicit in pachetul boxelor...
Nu cred ca este atat de complicat de aflat pentru niste profesionisti ca cei de la be-loud! |
|
Sus |
|
 |
piticasgabriel
|
Trimis: Mar Mai 24, 2011 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cel putin puteti sa recunoasteti ca nu stiti si ca nu aveti un raspuns atat de repede... Nu cred ca moderatorul acestui forum nu a vazut mesajele mele anterioare... Cu toate ca este foarte greu, nu e suficient doar sa vinzi in Romania... Poti sa intampini intrebari si situatii neplacute dar asta nu inseamna ca trebuie tratate cu spatele, cu indiferenta, mai ales fata de clienti. Spun asta pentru ca observ pe forum mai multe raspunsuri la cei care vand... Buna politica de marketing!!! Oricum, am un raspuns ferm referitor la configurarea celor 4 borne de la un prieten din Hong Kong, producator de boxe de scena si casa. (niste adevarati-Bravo lor!)
Rog moderatorul acestui forum sa inchida acest subiect/topic!
Multumesc anticipat  |
|
Sus |
|
 |
piticasgabriel
|
Trimis: Mar Aug 16, 2011 7:06 pm Titlul subiectului: Proson Event 10- Aveti grija ca stricati amplificatoarele!!! |
|
|
Vestitele boxe Proson Event 10 nu merg pe 8 ohmi!!! Legate la un amplituner de 2x40W/8ohmi dotat cu modul de protectie pentru iesiri, la jumatatea volumului protectia intrerupe semnalul pe iesire! Recomand celor care detin amplificatoare fara protectie sa fie atenti si sa nu acuze etajul final de supraincalzire nejustificata! |
|
Sus |
|
 |
hondahornet
Data înscrierii: 17/Sep/2011 Mesaje: 7
|
Trimis: Dum Sep 25, 2011 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
sal piticasgabriel.din cate am inteles is pe 4 ohm boxele)asa cum ziceai si tu.Se aud clar,detaliat inaltele,mediile?Pe partea de bass ma gandesc ca is ok ? |
|
Sus |
|
 |
|