|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
pupazaru
Data înscrierii: 17/Iul/2009 Mesaje: 9
|
Trimis: Vin Noi 18, 2011 1:35 pm Titlul subiectului: Conectare |
|
|
Buna ziua,
Am un HU CDE-9881R si doua difuzoare no name in usile din fata prea mari pt puterea HU-ului fara amplif.
Prea mari zic deoarece, au magnetul considerabil mai mare decat cele originale si nu pot sa cresc prea mult nivelul volumului.
Cum nu vorbim de ambitii audiofile, este ok sa pun cele 4 iesiri al HU-ului in paralel (stanga fata || stanga spate, dreapta fata || dreapta spate) pe aceste difuzoare pentru a livra o putere mai mare catre ele, anuland astfel difuzoarele minuscule din spate
Cele bune,
Cristian |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Vin Noi 18, 2011 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu..nu poti face treaba asta. vei arde integratul final al hu-ului |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Noi 18, 2011 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | Prea mari zic deoarece, au magnetul considerabil mai mare decat cele originale si nu pot sa cresc prea mult nivelul volumului. |  |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Vin Noi 18, 2011 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pigoo a scris: | | Citat: | | Prea mari zic deoarece, au magnetul considerabil mai mare decat cele originale si nu pot sa cresc prea mult nivelul volumului. |  |
e epica asta cu magnetu!!!
asa putin de off -topic: i-am vandut unui tip niste difuri profi cu magnet pe neodium si dupa cum stiti magnetu de neo este mic si garbovit
cand le-a vazut omu... "ce-s frate astea, la ce magnet au nici 50W nu tin" (difuzoarele avand rms 300W)
cand le-am dat drumu omu a ramas masca
pt autorul topicului: nu face treaba cu iesirile in paralel pt ca arzi finalul playerului
daca vrei putere mai mare iti trebuie amplificator |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|