|
Autor |
Mesaj |
alexmirea
Data înscrierii: 21/Iul/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 6:21 pm Titlul subiectului: Conector Clarion |
|
|
Salut,
Tocmai ce mi-am luat un Clarion DXZ576USB...asta dupa ce am tot citit pe forum. Inca nu l-am montat. Am un Logan care are deja cablajul facut. Mufa e ISO. Clarionul are alt tip. As avea nevoie de o conector ISO dar fara cabluri sertizate, ori de un adaptor . Conectorul de aici http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/conector_ISO/ nu prea ma incalzeste pentru ca ar trebui sa "unesc" cablurile (iese tiganie) fie sa ma apuc sa desfac fiecare contact in parte.
Exista asa ceva?
Daca aveti alte solutii, astept!
Multumesc anticipat. |
|
Sus |
|
 |
razvanypo
Data înscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 8:01 pm Titlul subiectului: Re: Conector Clarion |
|
|
din cate stiu eu cand ti l iei nou trebuie sa aibe mufa lui,am un prieten care si a luat tot clarion si l-a montat super simplu l-a scos p ala de pe logan si l-a pus pasta foarte simplu fara nici o modificare _________________ razvan |
|
Sus |
|
 |
alexmirea
Data înscrierii: 21/Iul/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate nu e luat din Romania ci din Emirate (pretul e 4.5 mil in banii nostri), are cablurile aferente ce intr-o parte se termina cu conectorul care intra in cd iar in celalalt capat sunt lasate in aer. Am batut "orasul" in care stau si astia nici n-au auzit de asemenea conector...dar sa si-l mai aiba. Sper sa il gasesc in Ro fara probleme. |
|
Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Iul 22, 2007 1:28 am Titlul subiectului: |
|
|
si aparatul meu a avut aceeasi mufa ca si tine... cumpara-ti o mufa ISO mama, pui mana pe pistolul de lipit dupa care izolezi frumos si ai rezolvat problema... . la sfarsit aranjezi si tu cablurile cu coliere sau tot cu banda izolatoare, ca sa nu se agate cablurile prin bord sau sa te incomodeze cand vei scoate aparatul.
daca lucrezi frumos nu iasa tiganie... mufa mea arata de-a dreptul frumos , glumesc
bafta
PS: vezi ca unii nu stiu de mufa ISO, ci de mufa EURO  |
|
Sus |
|
 |
razvanypo
Data înscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Iul 22, 2007 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
cel mai bine te duci la un reprezentant clarion si sigur gasesti ,ce i drept o sa dai mai multi bani ,dar daca nu ai suficienti bani te duci la un baietas care stie sa lucreze cu pistolu de lipit si ti le lipeste pe o mufa iso si cu asta basta.bafta _________________ razvan |
|
Sus |
|
 |
|