|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
shorikete
Data înscrierii: 03/Oct/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Oct 03, 2006 11:15 pm Titlul subiectului: conector ISO |
|
|
| Am un CD receiver Kenwood care a fost montat pe o alta masina si tipi care l-au instalat au taiat firele de la conector, acum vreau sa-l instalez pe o Dacia SuperNova dar vreau sa pastrez mufele originale ale masinii, presupun ca, conectorul ISO este cea ce am nevoie, adica se potriveste cu mufele originale ale masinii? cat ma costa o instalare la "Be loud"? multumesc |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
| Sus |
|
 |
shorikete
|
Trimis: Joi Oct 05, 2006 10:27 pm Titlul subiectului: conector ISO |
|
|
| Eu ma refer la conectorul ISO de pe site (http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/conector_ISO/) legat la mufa CD Receiver'ului |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Oct 05, 2006 10:47 pm Titlul subiectului: Re: conector ISO |
|
|
pai ce-i in linkul asta e "tatal". tie iti trebuie "mama". adica conectorul de la be loud. dar pinii sunt aceeasi (segmentele A si B)
http://img182.imageshack.us/img182/529/mufaeuronl5of5.jpg
conectorul care-l cumperi, il bagi in mufele originale de pe SN, si firele dezizolate le unesti cu firele HU, conform schitei de mai sus. asta daca am inteles eu ce vrei sa faci. |
|
| Sus |
|
 |
shorikete
|
Trimis: Joi Oct 05, 2006 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| merci, asta vreau sa fac, nu eram sigur daca conectorul ISO este cea ce am eu nevoie. acum sunt lamurit. bafta |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|