Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

conexiune iPod si iesiri pre-amp la Audi chorus (original)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 1:21 am    Titlul subiectului: conexiune iPod si iesiri pre-amp la Audi chorus (original) Răspunde cu citat (quote)

VALD, am vazut pe alte site-uri internationale, cum ca se poate lega iPod, la orice fel de casetofon sau cd player original.
(sigur stii despre ce este vorba) ideea este ca multi am dori poate acest lucru... ne importi acele produse?

dc nu, fa-mi mie o comanda speciala...deoaece stau prost la capitolul incredere in site-uri unde platesti doar cu cardul.

si am observat ca are si lacas pt mufa de pre-amp, pe care as vrea de asemeni sa o achizitionez.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 4:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa ceva este pt iPod, se conecteaza la orice HU cu intrare pt CD-changer

BECKA-IPOD[1].jpg
 Description:
 Filesize:  3.88 KB
 Viewed:  926 Time(s)

BECKA-IPOD[1].jpg

Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 6:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca trebuie sa-mi fac un card si sa-l comand, deoarece "fericirea nu are pret" mastercard Very Happy
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Vlad nu intra pe forum asa ca daca vrei sa dai de el, suna la numerele cunoscute.

2. Adaptoarele astea nu prea exista pe la noi din mai multe motive:
-romanii nu au asa multe iPod-uri
-adaptoarele sunt scumpe
-sunt foarte multe tipuri, pentru fiecare masina / player altul

Daca vorbesti cu Vlad poate intreba pe la furnizori dar slabe sanse... Nu prea sunt pe stocuri nici adaptoarele de comenzi volan din motive similare... cum sa fie de iPod.
Am inceput recent sa punem pe site si astfel de adaptoare si vom continua pentru ca numai prin dovada faptului ca exista cerere se vor gandi si importatorii sa aduca... dar mie mi-e frica ca nu prea e cerere asa de mare.
De exemplu adaptorul AUX-IN pentru playerele Pioneer care nu au AUX-IN costa peste 300 RON. Cel pentru Bluetooth peste 900 RON! In conditiile astea crezi ca exista cerere?
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 3:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mihai, acest adaptor se conecteaza la mufa iso pt cd-changer,..ceea ce cred ca au cam toate cd-playerele de pe toate masinile din bucuresti, mai putin deck-playerele, cum cred ca se afla si al meu Embarassed
(al meu are aceasta mufa,..dar nu vad nici un buton care m-ar conduce catre utilizarea ei..oricum l-am scos din bord si sa vad ce pot face. ca ma intereseaza sa si conectez iPod dar si sa scot si rca pt amplificare, tot printr-o mufa iso)
eu cred ca va avea cerere, dar poate importatorii prefera sa vanda mai multe unitati centrale decat mufe adaptoare Very Happy
dar pentru renumele unui magazin electronic, e bine sa se gaseasca si posibilitati de interconectare cat mai diverse, pentru satisfacerea chientului.
oricum, faceti progrese mari, si cu cat mai multe produse, cu atat mai bine!!!
costa in jur de: Becker iPOD - Becker I-Pod Adaptor BECKA-IPOD €94.41 eu zic ca merita in cazul meu si a clorlalti care vor sa pastreze liniile originale ale bordului
cei care nu vor...la aceeasi bani pot cumpara linistiti un mp3 player!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum