|
Autor |
Mesaj |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Mie Mar 19, 2014 12:36 am Titlul subiectului: Confectionez cabluri RCA PROFESIONALE |
|
|
Confectionez cabluri rca profesionale cu materiale PROEL facute in Italia de calitate foarte buna.
Cablu RCA 2 Canale cu cablu pentru instrument: 70 lei
Cablu RCA 2 Canale cu cablu pentru microfon: 85 lei
Cablu RCA 4 Canale cu cablu pentru instrument: 140 lei
Cablu RCA 4 Canale cu cablu pentru microfon: 170 lei
Cablu RCA 6 Canale cu cablu pentru instrument: 210 lei
Cablu RCA 6 Canale cu cablu pentru microfon: 255 lei
Am avut proasta inspiratie ca pana acum sa nu pozez produsul final, insa cum voi face cabluri voi posta si poze in detaliu.
Pot confectiona si alte tipuri de cabluri astept propunerile dumneavoastra.
Trimit si in provincie cu plata ramburs prin Posta Romana sau Curier dupa caz.
Contact: 0767.244.444 _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Vin Mar 21, 2014 2:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Poze cum am promis. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Mar Mar 25, 2014 7:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am mai facut un set de rca pe 4 canale din cablu de instrument pentru un user de pe alt forum. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Mar Mar 25, 2014 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Forum Be-Loud va rog activati optiunea de EDIT in sectiunea ANUNTURI macar pentru 30 minute... Scuze pentru multi post... _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
Bogz02 Pasionat

Data înscrierii: 31/Ian/2012 Mesaje: 60
|
Trimis: Mie Mar 26, 2014 2:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu tot la fel am procedat, dupa ce m-am consultat cu cineva care se ocupa cu asa ceva: comanda pe ***, cablu de microfon stereo 6mm, 4 mufe rca fe calitate cu prindere buna si ala este cablul, calitatea oricum este net superioara unui cablu rca primit in kit-urile clasice, ecranajul mult mai bun, etc.
***** - fara link-uri catre alte magazine
Poate sa ai tu vreun cablu mai profi care sa fie bun, dar crede-ma ca nu se simte mare diferenta ca sa nu zic aproape deloc intre ele. Sa zicem doar ca ajuta in plus ecranajul suplimentar, dar cam atat.
In prezent am doua kit-uri de rca-uri dintr-un set Hollywood si un set de rca-uri facute home made dupa cum ti-am spus mai sus. Am comuntat intre ele si crede-ma, no difference.  |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Mie Mar 26, 2014 7:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu as vrea sa comentez cablul din link... Poate de aia nu este vreo diferenta, folosesc numai produse OFC noiseless... Pana nu incerci n-ai de unde sa stii
Mufele par ok, dar cablul... Sigur este ceva neinregula cu el de nu ai simtit tu o diferenta intre hollywood si acel cablu, cu parere de rau iti spun. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
LooSeR Priceput
Data înscrierii: 03/Mar/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Mie Mar 26, 2014 9:43 am Titlul subiectului: |
|
|
ca si cablurile rca si hdmi si etc. Fiecare producator fac sau nu rabat la calitate.
Poti lua cel mai ieftin cablu de microfon dar asta nu inseamna ca e si bun. La fel si cu mufele, Proel au si mufe bune dar si mufe proaste. Cel mai mult contaeza Rezistenta la trimiterea semnalului pe cablu si puterea pe care o da + ecranarea totala .
Eu unu mi-am facut cabluri si m-au costat mai mult de 25- 30 lei 5m cabluri. eu Am folosit Cordial si mufe Neutrik.
Deci din punctul meu de vedere. Pretul e ok pt cei ce nu vor sa stea sa umble dupa piese si sa stea sa le lipeasca etc. In total se strange.
Bafta |
|
Sus |
|
 |
Bogz02 Pasionat

Data înscrierii: 31/Ian/2012 Mesaje: 60
|
Trimis: Mie Mar 26, 2014 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
darkofeel - tocmai de asta am zis legat de cablu, fiindca aici poate aparea diferenta. Eu unul am facut cu cablul din link si nu am sesizat diferenta fata de cele hollywood. Nu zic ca nu ai marfa buna, sau ca nu folosesti cablul de calitate. Ma asteptam ca de acolo sa apara diferenta de pret si e si normal. Cu cat dai mai mult, cu atat e mai bun.
Nu am vrut sa-ti stric afacerea cu postul meu, ci a fost mai mult ca un raspuns ptr mainstream, fiindca vad ca el a deschis subiectul asta. In final , daca stai sa aduni costul cablurilor, mufelor, transportul, etc. cam tot pe acolo ajungi, dar unii, cum sunt eu, imi place sa mi le mesteresc singur.
Iti doresc multa bafta in vanzarea produsului si numai bine. Peace!!!  |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Mie Mar 26, 2014 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te rog sa ma scuzi pentru neĂźnțelegere Bogz02.
Multumesc LooSeR! _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Mie Apr 09, 2014 12:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Up! _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Sâm Mai 03, 2014 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Up! Preturi negociabile! _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Lun Mai 19, 2014 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Up! Facem si RCA-uri cu sens: _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Sâm Mai 31, 2014 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Up! _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Lun Iun 09, 2014 12:56 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Joi Iun 12, 2014 1:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Azi pleaca un cablu RCA 2 canale cablu microfon cu sens spre userul otzy. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
|