|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
sase
Data înscrierii: 24/Dec/2010 Mesaje: 10 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Vin Dec 24, 2010 12:09 pm Titlul subiectului: configurare golf 3 |
|
|
Salut!! De cateva luni am un golfuletz varianta mouvie in 4 usi model 1997
De cateva zile tot stau pe site ca sa pricep una doua chestii sa nu fiu chiar in necunostintza de cauza
din cae am intzeles cofiguratziile se fac in mare parte pe baza preferintzelor muzicale
Asadar avand in vedere ca nu ascult dub sau electro...... ci in general rock punk......as vrea ca sonorizarea sa fie mai mult bazata pe calitatea din interior adica nu vreau sa sara masina de pe asfalt si sa`mi sara vopseaua care oricum nu mai este la prima tineretze
as vrea ca indiferent de volum sa nu pierd din calitate(cred ca vreau cam mult )
in bord am 2 difuzoare de 10 cm care gajaie ingrozitor dupa ce volumul; trece de 20
in usi doar spatiu pe difuzoare de 16.5
si pe placutza din porbagaj am 2 difuzoare de 16.5 cu niste chestii langa ele
[img]http://img9.imageshack.us/i/24122010965.jpg/ [/img]
sper ca am uploadat bn poza
cam in 1000 lei as vrea sa`mi iau difuzoarele din usi cele din bord tweeterele si un amplificator
partea proasta e ca urmeaza sa`mi achizitzionez un subw ale carui caracteristici nu le cunosc inca
daca m`am facut intzeles astept cateva pareri opinii pt care va multzumesc anticipat
Uploaded with ImageShack.us |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Dec 24, 2010 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
de ce ai tu nevoie este un amplificator , toate playerele "gajaie" dupa ce depasesti puterea lor rms .
cu 1000 ron nu o sa faci cine stie ce upgrade, nu schimba tot pentru ca nu ajungi nicaieri . lasa boxele de pe spate care le ai, si cumpara doar un sistem mai serios pe fata , de restul banilor ia un amplificator pe 4 canale ca sa scapi de gajait . in general playerul nu se da mai tare de 3/4. |
|
| Sus |
|
 |
sase
Data înscrierii: 24/Dec/2010 Mesaje: 10 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Vin Dec 24, 2010 5:26 pm Titlul subiectului: replay |
|
|
dupa ce o sa fac rost rost de sub o sa postez si cateva poze cu el ca sa nu cumva sa arunc banii aiurea cand o sa `mi iau difuzoarele din usi
poi atunci ms de rsp si da`mi si mie orientativ un player sa nu depaseasca 500 lei |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Dec 24, 2010 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poti sa-ti iei player de 2000 ron...... tot va gajai . |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|