Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configurare Matiz subwoofer + statie...etc
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 8:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu 12 mil iti dau eu un dls CA12 si un JBL P1222, in cutie band-pass,.. factura, garantie au 500w rms
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
m3s3r!3

Data înscrierii: 12/Mai/2007
Locație: Romania/Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 8:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi de oferta, dar nu cred ca se merita investitia ca pe un matiz sa pui asa putere, cand o sa sar pragul la o alta masina mai mult ca sigur ca o sa fie ceva mai tare.
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 9:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai le muti in noua ta masina.... ca doar nu le bati in cuie Very Happy

dc vrei si condensator, 13 mil si ai tot pachetul, se aude clar, infundat si cat vrei tu de tare,..e pacat sa iei ceva de 300w doar ca sunt noi, si astea sunt ca si noi.
Sus
m3s3r!3

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 9:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

10 mil cu tot cu condensator si fac pasu Smile
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 9:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu-mi plac negocierile,..cu 10 mil le dau si peste 2 ani de zile, nu stau in banii astia,..doar ca sculele astea stau degeaba la mine in masina..
pretul meu este mai mult decat corect. e treaba ta ce faci
Sus
m3s3r!3

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 9:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

corect nici mie nu-mi plac dar nu e corect pretul fata de ceea ce e nou, degeaba stau in masina si nu le folosesti tot SH sunt
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic sa ne intalnim si sa le vezi,..ca vorbesti in necunostinta de cauza, iti spun sincer!!!
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 9:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci nu e echilibrat
Sus
m3s3r!3

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 10:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu sunte echilibrate echipamentele sau "scoru" ?
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 10:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ramasesem cu fereastra de vreo 3 ore deschisa si am zis de magnat

sistemul lui audi a6 e f bun scule de firma si de top
Sus
m3s3r!3

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 9:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am intrebat la un service autorizat si mi-au zis ca puterea reala intre amplificator si subwoofer nu trebuie sa fie egala, amplificator-ul trebuie sa scoata mai putin decat woofer-ul pt ca exita posibilitatea ca woofer-ul sa crape.
Pan la urma de ce se tine cont cand se alege o statie in functie de puterea subwoofer-ului ??
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 10:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m3s3r!3 a scris:
Am intrebat la un service autorizat si mi-au zis ca puterea reala intre amplificator si subwoofer nu trebuie sa fie egala, amplificator-ul trebuie sa scoata mai putin decat woofer-ul pt ca exita posibilitatea ca woofer-ul sa crape.
Pan la urma de ce se tine cont cand se alege o statie in functie de puterea subwoofer-ului ??

Spune-ne si noua unde se afla service-ul care recomanda asa ceva...nu cred ca au treaba baietii de acolo cu car-audio...sincer.
Amplificatorul e bine sa aiba 1.5x puterea difuzorului.
Sus
m3s3r!3

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 11:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

presupun ca marea majoritate care locuiti in buc stiti cele 2 magazine cu service din "Drumul Sarii" Protector si inca una.
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 11:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m3s3r!3 a scris:
presupun ca marea majoritate care locuiti in buc stiti cele 2 magazine cu service din "Drumul Sarii" Protector si inca una.

iti dau un sfat prietenesc: nu mai trece pe acolo!!! cel putin nu la alarm 96 iar la ceilalti au preturile mai piperate...asa ca cumpara de pe net ce consideri tu,..iar cand te duci la montat fi cu ochii in 4...sa nu faca vre-o prostie!!!

sulele mele nu sunt de top sa fim seriosi, dar suna foarte bine, si au deja o investitie, si anume cea care tine de decizie,..ca pana le-am luat, pana am facut incinta,...pana multe am stat si am consultat o gramada..

Apropo, CA12 al meu, este facut in suedia, azi sunt made in china Smile

Ultima modificare efectuată de către Audi_A6 la Lun Mai 14, 2007 11:39 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m3s3r!3 a scris:

aia sunt praf Very Happy au incercat si pe mine sa ma convinga k nush ce model kenwood de 4 mil e mai bun decat alpinul meu si trebuie sa-l cumpar neaparat ...k mai imi da si niste hertzi de rezerva la el Very Happy Very Happy Very Happy (bateau campii saracii)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum