Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

configurare muzica pejo 3007
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
cionka

Data înscrierii: 18/Dec/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Dec 18, 2007 3:33 pm    Titlul subiectului: configurare muzica pejo 3007 Răspunde cu citat (quote)

am un pejo 307 si vreau sa schimb toata muzica standart de pe el
vreu mp3-player, boxe fata(16,5 cm ) spate(13cm) amplificare si subwoffer

Buget: 20-25 de mil

eu mam gandiy la player alpine , boxe sau alpine sau infinity , si la subwoffer la JBL , statie nu conteaza ce firma numai buna sa fie si sa sune mortal in masina
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Axel
Pasionat

Data înscrierii: 16/Sep/2007

MesajTrimis: Mar Dec 18, 2007 4:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt destule variante. Aici ai una posibila:
Player:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P5900MP/
Boxe fata:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_RS6/
Boxe spate:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_425/

Iar la amplificator si subwoofer nu ma bag. Sunt altii mai priceputi. Very Happy

Cred ca ar trebui si o insonorizare ca sa faci totul ca la carte, desi la peugeot sunt destul de grele usile.
Asteapta si alte pareri. Wink
Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Dec 18, 2007 4:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E destul de ok ce a zis Axel. As mai adauga eu:

in loc de RS6 pe fata eu as pune:

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_R6A/

pe spate, 425 sunt ok.

cat despre amplif as merge pe unul bun, eventual 5 canale sa poti amplifica fie toate difuzoarele+subwoofer, fie doua difuzoare+ subwoofer:

http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V12_Power/MRV-F450/

...as merge totusi pe amplificarea difuzoarelor fata si a subwooferului, difuzoarele din spate fiind direct pe player.

subwooferul as alege tot un DLS :

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/DLS/Reference_W612/

asta pus intr-o incinta facuta bine.

la astea se mai adauga un kit de cabluri bune si eventual si un condensator de 1 farad.

...sistemul de mai sus este pentru muzica nu zgomot. cam ce iti place sa asculti si mai ales cat de tare?

bafta!

bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mar Dec 18, 2007 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am auzit o vorba pe alt forum, calitatea sistemului este data de cea mai slaba (ieftina) componenta a sa; nu consider bine sa amesteci gama reference cu gama classic, cu atat mai mult cu cat pe unele le amplifici si pe altele nu...sfatul meu, ramai pe un sistem de difuzoare bune in fata (ai recomandarile de mai sus, vei mai primi poate si altele), amplificate, usile insonorizate, pune si un sub in portbagaj, si asculta-ti masina in acea configuratie... poate vei considera ca niste difuzoare coaxiale cu un RMS pe sfert fata de cel al difurilor fata, amplificate de HU sunt complet inutile...sau poate nu Laughing .

nu vad recomandare ferma legata de inele MDF/insonorizare usi, orice difuzor amplificat are nevoie de o incinta insonorizata, usile de peugeot sunt grele ca au niste chestii de polistiren si tabla in ele, insa vibreaza ca tabla de dacie.

bafta!

liviu
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 18, 2007 9:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de acord si cu ce spune bezz cu mentiunea ca am recomandat ce mi s-a cerut...si anume difuzoare fata si spate. eu am pe masina amplificate si difuzoarele fata si cele de pe spate si am sistem reference fata si classic pe spate...chiar nu pot sa zic ca reference se aud mai prost din cauza classicului sau invers...nu se poate vorbi de asa ceva... in fine.
am recomandat si classic pe spate tocmai din motivul de a avea un sunet uniform in masina, de a avea o auditie buna si in spate. fie vorba intre noi am ascultat sisteme de pe bancheta din spate si cu subwoofer si zau daca se auzea ceva din fata, chiar daca sistemul era destul de bun....ei bine lucru asta la mine nu se intampla (classic 425 isi fac treaba foarte bine).
...plus de asta eu nu cred ca va merge la concursuri, deci nu are arbitri de impresionat Wink .
chestia cu insonorizarea e reala...am vazut si eu usi de 307 si intr-adevar eu zic ca cer asa ceva...deci ar fi bine sa ai si ceva bani pregatiti pentru asta.
bafta !...

bezz
Audiofil

MesajTrimis: Mar Dec 18, 2007 9:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de acord cu tine, e chestie de gusturi si de cat de mult volum ii dai subwoofer-ului (cum il integrezi in instalatia ta, e o completare a sunetului din fata sau e sursa principala de ... zgomot, sorry).
daca e completare, eu nu duc lipsa difuzoarelor din spate...dar iar chestie de gusturi...de-asta ii si spun sa asculte intai si apoi sa ia o decizie.

liviu
Priceput

MesajTrimis: Mie Dec 19, 2007 9:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aha...va invit pe amandoi la o auditie sa vedeti cat "zgomot" scot acele DLS 425 amplificate de CA 41 daca stai in spate.... Twisted Evil .
subwooferul recomandat de mine este amplificat de 200w, deci nu cred ca are de ce sa sune peste boxe, sa nu se mai auda deloc....gandeste-te ca am un sub GZ de 500W..si zau daca nu se aud si 425-urile. Rolling Eyes .
si inca un argument: omul a vrut difuzoare fata-spate.. Wink .

bezz
Audiofil

MesajTrimis: Mie Dec 19, 2007 2:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

peace Very Happy
sursa de "zgomot" m-am referit la sub, nu la ovale.

si eu te voi invita sa asculti la mine (cat de curand) un sub de 12" amplificat cu 240W 2 ohm pe care daca-l dau tare...nu prea mai auzi nimic altceva Cool
dupa sarbatori poate ascult sistemul tau liviu...al meu va fi gata prin februarie, sper.

liviu
Priceput

MesajTrimis: Mie Dec 19, 2007 2:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eeei...dar stai ca nici nu a fost razboi. pana la urma fiecare cu stilul lui. Wink .

oricum omul nostru cred ca s-a apucat de pregatiri pentru sarbatori ca vad ca nu mai zice nimic. Laughing .

Axel
Pasionat

Data înscrierii: 16/Sep/2007

MesajTrimis: Joi Dec 20, 2007 4:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Omul cu Pejo 307, mai spune ceva. Esti cuprins de spiritul sarbatorilor ? Very Happy
Sus
liviu
Priceput

MesajTrimis: Joi Dec 20, 2007 4:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ne-am exersat degetele de pomana, deh, asa e pe forum. Laughing
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Dec 20, 2007 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz a scris:
eu am auzit o vorba pe alt forum, calitatea sistemului este data de cea mai slaba (ieftina) componenta a sa;

eu is de alta parere...calitatea sistemului este data de montaj si reglaje Very Happy
masina lui mihai (montajul vechi) este cel mai bun exemplu Wink

bezz
Audiofil

MesajTrimis: Joi Dec 20, 2007 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, si sper ca nu s-a inteles din remarca mea citata de vrx ca un sistem ieftin nu poate sa sune foarte bine Embarassed
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Dec 20, 2007 11:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz a scris:
si eu te voi invita sa asculti la mine (cat de curand) un sub de 12" amplificat cu 240W 2 ohm pe care daca-l dau tare...nu prea mai auzi nimic altceva

e cumva vorba de un "tub be bass"? Twisted Evil

Proprietarul 307-lui ar trebui sa investeasca bani seriosi in usile alea pacatoase la montaj si preparat! deasemenea, din experienta proprie, stiu ca toate plasticele o sa scartzaie pe el, scartzaie ele singure, ce sa mai zic cand o sa fie bassu' in portbagaj ...
Sus
liviu
Priceput

MesajTrimis: Vin Dec 21, 2007 9:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

amin pentru postul de sus. usile de pejo sunt pacatoase. si intr-adevar, tunu=galagie multa, calitate mai putin (stiu ca am avut si io) Twisted Evil
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum